Bunu yabancılarda görüyordum ben de deneyeyim dedim. Ben bir örnek veririm:
7-8 yaşlarındaydım saat gece on falan olmuş çizgi film izleyip yatmaya çalışıyorum (küçükken bayağı uyku sorunlarım vardı) neyse son gördüğüm şey parlak bir ekran (uyuduğumdan gözlerim kısılmış iyice) sonra odamın yerinden bulanık bir sahne. Annemin bağrışmaları geliyor panik içinde çığlıkları ardından bu anları hatırlamadan arabada uyanıyorum (önceki detay sonradan hatırladım) komuşuzun kucağındayım n'oldu dedim. İçimden "belki de rüya görmüşümdür yeni uyandığımdan arabada olduğumu unutmuşumdur." diyorum. Kaşım kaşındı elimi attığım an komşumuz tuttu elimi "ama çok kaşınıyor hem n'oluyor niye buradayız." dedim annem "bir şey yok oğlum elleme ama kaşını." dedi hastaneye girdik beni bir yatağa oturttular annemler gitti bir doktorla konuştu yerimde duramadığımdan köşeden dinledim dikiş atmakla ilgili konuşuyorlardı. Hemen "hayır dikiş attırmam." dedim yine de atıldı. Sonra anlattılar gece yataktan yuvarlanıp yatağımın yaklaşık 50 cm yanındaki komidine düşerek kaşımı yarmışım hala izi var eski bir hatıra olarak hep bende kalacak.
Sizin de hikayelerinizi duymak isterim.