En gelişmiş BIOS nedir?

Makaleler
6
Arkadaşlar, size göre tüm ayarlara ulaşabildiğimiz, SATA bağlantıları ıvır zıvır vs. ve en fazla ayarın olduğu ve kolay, hoş görünümlü BIOS hangisi?
Bana göre ya MSI'ya da ASUS.
Technopat'ın çoğu videosunu izledim, BIOS ile alakalı olanları ve aralarından bu isteklerime uygun MSI ve ASUS çıktı.
Ama son videolara bakınca, ASUS daha iyi geldi.
Peki size göre hangisi?

Arkadaşlar, size göre tüm ayarlara ulaşabildiğimiz, SATA bağlantıları ıvır zıvır vs. ve en fazla ayarın olduğu ve kolay, hoş görünümlü BIOS hangisi?
Bana göre ya MSI'ya da ASUS.
Technopat'ın çoğu videosunu izledim, BIOS ile alakalı olanları ve aralarından bu isteklerime uygun MSI ve ASUS çıktı.
Ama son videolara bakınca, ASUS daha iyi geldi.
Peki size göre hangisi?

ROG serisi anakartların BIOS'u çok hoş gözüküyor.
Ama MSI'da hakkı yememek lazım, o da bayağı iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus güzel. Arıza nedeniyle Gigabyte aldım. İkisi de UEFI fakat bence de Asus arayüzü daha iyi.

Gigabyte, ROG ve MSI anakart kullandım biri X470 diğerleri X570. MSI kadar rahat değillerdi.

X570 ace vardı sende sanırım zorlandın mı hiç OC'de bende aldımda 4750 MHz çalıştırmayı planlıyorum.

MSI, Gigabyte ve ASRock BIOS'ları kullandım şu ana kadar. İçlerinden en beğendiğim MSI Tomahawk BIOS'u oldu. ROG'u videolardan gördüğüm kadarıyla biliyorum çok daha iyi menüsü var MSI'ya göre.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı