Elekrono Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.482 Çözümler 4 Yer System32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2019 #1 Oransal olarak adil olmak kaydıyla Animele karakterlerinin en güçlüsü One Punch Man'dan Saitama diyebilir miyiz? Son düzenleme: 2 Nisan 2019
Oransal olarak adil olmak kaydıyla Animele karakterlerinin en güçlüsü One Punch Man'dan Saitama diyebilir miyiz?
Uetros Decapat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 212 Çözümler 1 2 Nisan 2019 #2 Fullmetal alchemist Van Hoenheim der geçerim
LeBlanc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 2 Nisan 2019 #3 Cennet Mahallesi Panter Aysel.
C-Note Kilopat Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 250 Çözümler 1 Yer Batman Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2019 #4 Death Note, Ryuzaki
Claiser'7 Decapat Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 222 2 Nisan 2019 #5 @Ayça22OturumAçtı Şuanda görüyorum ki rumuz değiştirmişsin. Sana ilk mesaj attığım günü hatırladığımda konu sanırım "Bir oyun arıyorum" idi. Troll elemanda lazım buralara iyi etmişsin
@Ayça22OturumAçtı Şuanda görüyorum ki rumuz değiştirmişsin. Sana ilk mesaj attığım günü hatırladığımda konu sanırım "Bir oyun arıyorum" idi. Troll elemanda lazım buralara iyi etmişsin
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 2 Nisan 2019 #6 Her karakterin "kantırı" var. Saitiama'yı da yenen çok karakter vardır.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.136 Makaleler 7 Çözümler 23 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekipmanlar: Asus ROG Keris, Durgod Taurus K320 Cherry MX Brown, Takstar Pro 82, Soundmagic A30, Porge siyah Kanagawa XXL. Bilgisayar: AMD Ryzen 5 5500, Asus TUF RTX 3080, Gigabyte B450 Aorus Pro, G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8) 3000MHz CL16, Crucial P1 500GB NVMe, High Power Super GD+ 850W, Deepcool Matrexx 70 ADD-RGB 3F + 4x Lian Li Lancool 3 140mm ARGB stok fan. Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2019 #7 Saitama'yı yenen kim var? Şu deftere yazdırıp öldürme olayı dışında falan Saitama'dan güçlüsü yok. Ki zaten bence deftere yazana kadar delik deşik olmuş olur bence.
Saitama'yı yenen kim var? Şu deftere yazdırıp öldürme olayı dışında falan Saitama'dan güçlüsü yok. Ki zaten bence deftere yazana kadar delik deşik olmuş olur bence.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.320 Makaleler 7 Çözümler 31 2 Nisan 2019 #8 Anime olarak sayar mısınız bilmem ama Ben 10 deyip geçmek istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Anime olarak sayar mısınız bilmem ama Ben 10 deyip geçmek istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Elekrono Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.482 Çözümler 4 Yer System32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2019 #9 Xoloth dedi: Anime olarak sayar mısınız bilmem ama Ben 10 deyip geçmek istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dalga geçmiyorsun değil mi? Ben10 bunun yüzüne bakamadan yok olur
Xoloth dedi: Anime olarak sayar mısınız bilmem ama Ben 10 deyip geçmek istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dalga geçmiyorsun değil mi? Ben10 bunun yüzüne bakamadan yok olur
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 2 Nisan 2019 #10 Aizen Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aizen Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et