Akerfeldt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 3.929 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer İstanbul 7 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar bu soru bir anda aklıma takıldı oyun oynarken, en güçlü APU acaba hangi işlemcide? Ve bu APU'nun performansının hangi ekran kartıyla eşteğer olduğunu yazarsanız sevinirim.
Arkadaşlar bu soru bir anda aklıma takıldı oyun oynarken, en güçlü APU acaba hangi işlemcide? Ve bu APU'nun performansının hangi ekran kartıyla eşteğer olduğunu yazarsanız sevinirim.
Çözüm Motionless IN White 7 Ocak 2020 Vega 11 en güçlü dahili grafik birimi. Gücü ise 1030 ile aynı denilebilir. Tabii RAM'ler önemli rol oynuyor.
Vega 11 en güçlü dahili grafik birimi. Gücü ise 1030 ile aynı denilebilir. Tabii RAM'ler önemli rol oynuyor.
KS KS Akerfeldt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 3.929 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer İstanbul 7 Ocak 2020 #11 Kutad-gu Bilig dedi: GT 1030 APU değil Vega 11'in eş değer seviyede olduğu ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Yok zaten biliyorum GT 1030'un ekran kartı olduğunu, ama sizin dediğiniz gibi bir anlamda çıkıyor şimdi tekrar okuyunca Artı 0 Eksi
Kutad-gu Bilig dedi: GT 1030 APU değil Vega 11'in eş değer seviyede olduğu ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Yok zaten biliyorum GT 1030'un ekran kartı olduğunu, ama sizin dediğiniz gibi bir anlamda çıkıyor şimdi tekrar okuyunca
Kutad-gu Bilig Hectopat Katılım 3 Ekim 2018 Mesajlar 231 7 Ocak 2020 #12 Akerfeldt dedi: Yok zaten biliyorum GT 1030'un ekran kartı olduğunu, ama sizin dediğiniz gibi bir anlamda çıkıyor şimdi tekrar okuyunca Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın cümleyi yanlış anlamışım Artı 0 Eksi
Akerfeldt dedi: Yok zaten biliyorum GT 1030'un ekran kartı olduğunu, ama sizin dediğiniz gibi bir anlamda çıkıyor şimdi tekrar okuyunca Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın cümleyi yanlış anlamışım
KS KS Akerfeldt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 3.929 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer İstanbul 7 Ocak 2020 #13 Kutad-gu Bilig dedi: Kusura bakmayın cümleyi yanlış anlamışım Genişletmek için tıkla... Yok aslında sizin dediğiniz anlamda çıkıyor haklısınız, ben yanlış yazmışım birazcık Artı 0 Eksi
Kutad-gu Bilig dedi: Kusura bakmayın cümleyi yanlış anlamışım Genişletmek için tıkla... Yok aslında sizin dediğiniz anlamda çıkıyor haklısınız, ben yanlış yazmışım birazcık