mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 10 Haziran 2020 #1 Dedigim gibi arkadaşlar en güçlü APU işlemcisi nedir? Ryzen 7 APU işlemcisi var mıdır? İyi forumlar .
Dedigim gibi arkadaşlar en güçlü APU işlemcisi nedir? Ryzen 7 APU işlemcisi var mıdır? İyi forumlar .
WhiteFountain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 2.063 Makaleler 1 Çözümler 19 10 Haziran 2020 #2 Şu an için 3400G. Ryzen 7 APU'lar gelicek diye biliyorum.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Haziran 2020 #3 Aslında apunun ekran kartının güçlü olması senin elinde. Eğer mhz i yüksek çift kanal bellek alırsan yüksek performans alırsın.
Aslında apunun ekran kartının güçlü olması senin elinde. Eğer mhz i yüksek çift kanal bellek alırsan yüksek performans alırsın.
T tosba0 Centipat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 126 10 Haziran 2020 #4 Ve alabilirseniz 16 GB almanızı öneririm VRAM'den dolayı. APU'lar RAM'leri VRAM olarak kullanıyor diye biliyorum.
Ve alabilirseniz 16 GB almanızı öneririm VRAM'den dolayı. APU'lar RAM'leri VRAM olarak kullanıyor diye biliyorum.
mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 10 Haziran 2020 #5 WhiteFountain dedi: Şu an için 3400G. Ryzen 7 APU'lar gelecek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne zamana gelir sence tarih biliyor musun veya tahmini? Teşekkürler. cagancandas dedi: Aslında APU'nun ekran kartının güçlü olması senin elinde. Eğer MHz'i yüksek çift kanal bellek alırsan yüksek performans alırsın. Genişletmek için tıkla... Biliyorum sağ olun. tosba0 dedi: Ve alabilirseniz 16 GB almanızı öneririm VRAM'den dolayı. APU'lar RAM'leri VRAM olarak kullanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacagım zaten ama APU almayabilirim bilmiyorum şu anlık .
WhiteFountain dedi: Şu an için 3400G. Ryzen 7 APU'lar gelecek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne zamana gelir sence tarih biliyor musun veya tahmini? Teşekkürler. cagancandas dedi: Aslında APU'nun ekran kartının güçlü olması senin elinde. Eğer MHz'i yüksek çift kanal bellek alırsan yüksek performans alırsın. Genişletmek için tıkla... Biliyorum sağ olun. tosba0 dedi: Ve alabilirseniz 16 GB almanızı öneririm VRAM'den dolayı. APU'lar RAM'leri VRAM olarak kullanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacagım zaten ama APU almayabilirim bilmiyorum şu anlık .
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Haziran 2020 #6 Silinen üye dedi: Dedigim gibi arkadaşlar en güçlü APU işlemcisi nedir? Ryzen 7 APU işlemcisi var mıdır? İyi forumlar . Genişletmek için tıkla... Ve şu anda en güçlü Apu 1050 den bile zayıf.
Silinen üye dedi: Dedigim gibi arkadaşlar en güçlü APU işlemcisi nedir? Ryzen 7 APU işlemcisi var mıdır? İyi forumlar . Genişletmek için tıkla... Ve şu anda en güçlü Apu 1050 den bile zayıf.
mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 10 Haziran 2020 #7 cagancandas dedi: Ve şu anda en güçlü APU 1050'den bile zayıf. Genişletmek için tıkla... Cidden mi .