En güçlü ekran kartı hangisi?

kaansecret

Hectopat
Merhaba değerli arkadaşlar,
Sırf merakımdan açmak istedim konuyu, nasipse ileride hayalimdeki sistemi toplamak istiyorum en güçlü ekran kartı RTX 5090 mı ya da 50xx serisi mi? Ya da hangileri en iyileridir? Kullanım amacım oyun oynamak, yapay zeka geliştirmek vs. özellikle ikinci sebepten ötürü VRAM'ın da yüksek olması gerek. Fiyatlarını da yazarsanız çok sevinirim. Kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yanilmiyorsam RTX 5090 en iyisi fakat F/P olarak bakarsak cok da F/P denemez F/P olarak bence en iyisi 9070XT olabilir fiyatlari hatirlamiyorum uzgunum.

O sitelerden bakıyorsan hiç bakma.
Satıcılar genellikle kurnaz ** oluyor.

Hocam sen yine de 5090 almaya çalış. Şöyle benim 4090 var herkese yeter. Değişmeye gerek yok. NVIDIA insanı zor duruma düşürüyor. Fiyatı konuşmak istemiyorum. 4090 üretimi durduyor. 16 GB VRAM 5080 piyasaya sürüyor. Bir tane 24 GB ekran kartı yapar insan. Ayıp ya. İnsanları 32 GB 5090 almaya mecbur kılıyor. Mecbur kılınan kısmı nedir? Uzun vadeli kullanım. Kardeşime aldık daha hala ödüyoruz

rtx 5090

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…