En Güçlü GTX 1080

Yanlış anlama para sıkıntım yok vatandan titan alacaktım sonra 1080 çıktı şimdi ne alacağım bilmiyorum.
GTX 1080 iyidir hocam. Titan X Pascal için tahminime göre 4700 TL civarında vermeniz lazım...

O zaman bekle de Titan X Pascal al. Az kaldı ülkeye gelmesine.

Peki o zaman. Yanlış görmüş olabilirim. Mesajımı düzenledim demin. Bir daha okusanız önerdiğim kart kullanılabilir.
Aslında o kartın ismi Gigabyte GTX 1080 Waterforce'dur:
Gigabyte GeForce GTX1080 Xtreme Gaming Water Cooling 8GB 256Bit GDDR5X Ekran Kartı (GV-N1080XTREME W-8GD)

Ama gelmiş geçmiş en güçlü ekran kartı. Hak ediyor bence. Ya da ülkeye gelmeden amazondan sipariş verseniz nasıl olur. O zaman 4000 TL gibi fiyata getirtebilinir.

Ama gelmiş geçmiş en güçlü ekran kartı. Hak ediyor bence. Ya da ülkeye gelmeden amazondan sipariş verseniz nasıl olur. O zaman 4000 TL gibi fiyata getirtebilinir.
Şu anlık GTX 1080 iyidir. O tür bir kart için X99 sistem gerekir bence. Z170 bana göre darboğaz yapar gibime geliyor. Ayrıca o fiyata komple bir kasa toplanır .

İlginiz için çok teşekürler Asus alacağım görünüşü harika.

O değilde, AMD gelip Titan XP performansı veren, ama daha ucuz bir kart çıkarırsa işte o zaman içim gider...
AMD önce bir adam gibi işlemci üretmeyi başarsın, sonra Nvidia' ya kafa tutar. İntel ile Nvidia' ya aynı anda kafa tutmaya çalışınca batırıyorlar zira.

Ayrıca en iyi GTX 1080 bence Evga' dır, ama F/P bandında bakarsak tabiki de MSİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…