En Güncel GTX 960 Tabanlı Sistem Toplama - Mini

ErenKaradagg

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bu konuyu açmadan önce GTX 960'lı sistem toplama konularını gördüm fakat hepsinin amacı farklı veya bütçesi farklı. Bu konuyu herkese yardımcı olabilsin diye açıyorum. Yardım eden sizlere çok teşekkür ediyorum.

GTX 960'lı Mini Oyun Bilgisayarı toplamak istiyorum. Recep ve Ali Bey'in topladığı gibi minicik sevimli bir sistem iyi olur. EVGA kampanyası bitmeden almak istiyorum. Kasaya karar veremedim çünkü kasalar hakkında çok bilgim bulunmamakta. Bu aşağıdaki parçaların sığabileceği, küçük boyutlu, güç kaynağı içinde, laptop gibi kullanacağım için hafif kasa bulabilirseniz sevinirim. Bütçem 2000 TL. En fazla 2100 TL olabilir. Topladığım sistem aşağıdaki gibi. Monitör dahil değil. Televizyona takıp kullanacağım. Bu parçaları alabileceğim daha uygun fiyatlı siteler var ise (inventus,sinerji) lütfen belirtin. Yeniden teşekkürler.

Adsız.png

Son düzenleme:
Ramleri Low Profile alırsanız daha rahat sığacaktır.

Bu uygun olur mu? Low Profile derken neyden bahsediliyor? Performans kaybı mı var yoksa?
CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance LowProfile DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram

Bunu alabilirsin çok şık bir kasaya benziyor.
www.sinerji.gen.tr: Xigmatek Vanguard XOF Fan&#39lı Siyah Kasa PSU Yok 175,55 TL

Anakart Form FaktörüMicro-ATX, ITX
[TBODY] [/TBODY]

5 kg diyor. Biraz fazla geldi sanki bana. Laptop gibi kullanacağım için.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı