En güncel Windows 11 ISO nereden indirilir?

demjr

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Son kümülatif güncellemesi entegre edilmiş, kurulumdan sonra ekstra güncelleme gerektirmeyen %100 güvenli ve resmi Windows 11 ISO arıyorum.
Microsoft'un ISO'su güncel değil, UUP dump dışında tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam UUP dump dışında demiştim. UUP dump tam güvenilir seğil ondan dolayı tercih etmiyorum.

UUP Microsoft sunuculardan çeker, indirme dcripte bileşenlerin SHA degerleri vardır.
Guvenmezsen;
Microsoft'tan 1742 W11 ISO indirir, bugune kadar olan guncellemeleri catalogtan indirir NTLite ile manuel yukler, ya da çevrim içi guncelleme taraması yaptırarak indirip yuklersin.

UUP Microsoft sunuculardan çeker, indirme dcripte bileşenlerin SHA degerleri vardır.
Guvenmezsen;
Microsoft'tan 1742 W11 ISO indirir, bugune kadar olan guncellemeleri catalogtan indirir NTLite ile manuel yukler, ya da çevrim içi guncelleme taraması yaptırarak indirip yuklersin.
Hocam siz hangisini tercih edersiniz? Aklım biraz karışık doğrusu. Ntlite açık kaynak kodlu bir program deği mesela. UUP dump gine kötü amaçlar için kullanılabilir. Hafif ve performanslı bir windows kullanmak isteyen bir kişi olarak bana nasıl bir yol tavsiye edersiniz?

Hocam siz hangisini tercih edersiniz? Aklım biraz karışık doğrusu. NTLite açık kaynak kodlu bir program deği mesela. UUP dump gine kötü amaçlar için kullanılabilir. Hafif ve performanslı bir Windows kullanmak isteyen bir kişi olarak bana nasıl bir yol tavsiye edersiniz?

GitHub'ta birçok ISO deploadlar var mesela incele.
Cris in herkes kullanıyor,
Ben her zaman,
UUP ile ini, TXT ayarve NTLite ile devam, forumu ve bircok forumda konusu var.
Arastır, kendine uygun olanı, kafana yatan olursa bir yerden baslarsın.
Özellikle tnctr de bu konuda iyi adamlar var, oradan yardım istesen çok daha iyi fikirler edinirsin.
Forjest, motun, mrrush, kinkhaze, VE7eyda, benuslu11, delipetro06, tornado efect (nikleti yanlış yamış olabilirim) akşıma ilk gelenler.
Pat ta Hüseyin Uzunyayla (ognitorenks) var.

Ben her zaman,
Özellikle tnctr de bu konuda iyi adamlar var, oradan yardım istesen çok daha iyi fikirler edinirsin.
Forjest, motun, mrrush, kinkhaze, VE7eyda, benuslu11, delipetro06, tornado efect (nikleti yanlış yamış olabilirim) akşıma ilk gelenler.
Teşekkürler hocam. Hiç sorun yaşadınız mı kendi mıdifiyeli isonuzda? Virüs veya başka sıkıntı.

Ben her zaman,
Teşekkürler hocam.

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam. Hiç sorun yaşadınız mı kendi mıdifiyeli isonuzda? Virüs veya başka sıkıntı.

Teşekkürler hocam.

Teşekkürler hocam.

Bugune kadar guncelleme vs dahil hiç sorun yasamadım.
Modlamada önceliğim her zaman Update ve Defender aktif olmuştur. Update de hiç hata ile karsılasmadım. (3sistem kurulu😁)
Konudan ISO yapanlarda herhangi bir sorundan bahsetmedi, programları da hepsini katılımsız yapıp masaustu gelince oto kurduruyorum.
Kullandığım programlar vs hepsi free veya give hediye surumler.
Cracklı kullanmıyorum zaten Windows ve Office dahil key ile etkinleştirme.
Oyun vs ile işim pek yok, sistem ortalama sistem (R5 2600, GTX 980)

Dosya Ekleri

• IMG_1759.jpeg
    IMG_1759.jpeg
    147,9 KB · Görüntüleme: 21

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı