En güncel Windows 8.1 Pro ISO'su

8.1 kurulumu yapalı epey oldu, tam hatırlamıyorum. Fakat kurulum videolarına baktığımda atlanamadığını görüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

8.1'de iken güncelleme denetlemesi ben de 30 40 dakikayı bulmuştu ama ben de 144 güncelleme falan bulmuştu uzun sürmüştü ve hiçbir program kullanmadan etkinleştirebilirsiniz
Atlanabiliyor mu?

Atlayabilirsin burada ki dosyayı indirip sources klasörüne at.

Peki sizce rasgele Windows 8.1 sürümünü bıraksam 1-2 saat ya da geceleyin yatmadan önce update ararken illahi bulur mu?

Peki sizce rastgele Windows 8.1 sürümünü bıraksam 1-2 saat ya da geceleyin yatmadan önce Update ararken illahi bulur mu?

Bulur Windows 10 dışında ki işletim sistemlerin de uzun sürebiliyor benim sistemim eski diye 8.1 Single Language kurmuştum çok fazla güncelleme gelmişti ve eğer video render gibi işleriniz yoksa daha az RAM tüketen Single Language sürümünü öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…