iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #11 Luna1057 dedi: Eğer duyduysanız bir ara T Launcher hakkında bir takım virüs videoları yapılmıştı. Ondan bahsediyor sanırım arkadaş. Genişletmek için tıkla... O olayın özetini söyleyeyim sana. X: Kanka ben TL Legacy adında bir Launcher yaptım kimse oynamıyor. Y: O iş bende Ben gidip TIaunchere sallayacağım. X: O iş nasıl olacak kanka? Y: Bana bırak o işi.
Luna1057 dedi: Eğer duyduysanız bir ara T Launcher hakkında bir takım virüs videoları yapılmıştı. Ondan bahsediyor sanırım arkadaş. Genişletmek için tıkla... O olayın özetini söyleyeyim sana. X: Kanka ben TL Legacy adında bir Launcher yaptım kimse oynamıyor. Y: O iş bende Ben gidip TIaunchere sallayacağım. X: O iş nasıl olacak kanka? Y: Bana bırak o işi.
tspmb7 Decipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 942 Çözümler 23 29 Aralık 2023 #12 Açık kaynak kodlu. TL launcher çok uzun zaman kullanmış olsanız bile arkada ne yaptığını bilemezsiniz.
Açık kaynak kodlu. TL launcher çok uzun zaman kullanmış olsanız bile arkada ne yaptığını bilemezsiniz.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #13 tspmb7 dedi: Açık kaynak kodlu. TL Launcher çok uzun zaman kullanmış olsanız bile arkada ne yaptığını bilemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu TL legacy denen şeyin kaynak kodlarını inceliyorum bakalım ne ayaklar dönüyormuş.
tspmb7 dedi: Açık kaynak kodlu. TL Launcher çok uzun zaman kullanmış olsanız bile arkada ne yaptığını bilemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu TL legacy denen şeyin kaynak kodlarını inceliyorum bakalım ne ayaklar dönüyormuş.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #14 tspmb7 dedi: TL Legacy açık kaynak kodlu bir launcher. TL Launcher ile ilgili kötü şeyler duydum o yüzden TL Legacy önerdim. Genişletmek için tıkla...
tspmb7 dedi: TL Legacy açık kaynak kodlu bir launcher. TL Launcher ile ilgili kötü şeyler duydum o yüzden TL Legacy önerdim. Genişletmek için tıkla...
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #15 fermaNga dedi: Eki Görüntüle 2068152 Eki Görüntüle 2068154 Genişletmek için tıkla... 'Sözde' açık kaynak kodluymuş, inceliyorum bakalım ne ayaklar dönüyor.
fermaNga dedi: Eki Görüntüle 2068152 Eki Görüntüle 2068154 Genişletmek için tıkla... 'Sözde' açık kaynak kodluymuş, inceliyorum bakalım ne ayaklar dönüyor.
tspmb7 Decipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 942 Çözümler 23 29 Aralık 2023 #16 fermaNga dedi: Eki Görüntüle 2068152 Eki Görüntüle 2068154 Genişletmek için tıkla... İstediğinizi kullanın. Ben arkadaşa TL Legacy öneriyorum bitti.
fermaNga dedi: Eki Görüntüle 2068152 Eki Görüntüle 2068154 Genişletmek için tıkla... İstediğinizi kullanın. Ben arkadaşa TL Legacy öneriyorum bitti.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #17 tspmb7 dedi: İstediğinizi kullanın. Ben arkadaşa TL Legacy öneriyorum bitti. Genişletmek için tıkla... Bizde TIauncher öneriyoruz ve TIauncher virüs denen kişilere inanmıyoruz bitti.
tspmb7 dedi: İstediğinizi kullanın. Ben arkadaşa TL Legacy öneriyorum bitti. Genişletmek için tıkla... Bizde TIauncher öneriyoruz ve TIauncher virüs denen kişilere inanmıyoruz bitti.
tspmb7 Decipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 942 Çözümler 23 29 Aralık 2023 #18 iUgur dedi: Bizde TIauncher öneriyoruz ve TIauncher virüs denen kişilere inanmıyoruz bitti. Genişletmek için tıkla... Ben virüs demedim sadece bana göre güvenilir değil.
iUgur dedi: Bizde TIauncher öneriyoruz ve TIauncher virüs denen kişilere inanmıyoruz bitti. Genişletmek için tıkla... Ben virüs demedim sadece bana göre güvenilir değil.
DarlDixon Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 29 Aralık 2023 #19 iUgur dedi: 'Sözde' açık kaynak kodluymuş, inceliyorum bakalım ne ayaklar dönüyor. Genişletmek için tıkla... İnceleyin merak ettim
iUgur dedi: 'Sözde' açık kaynak kodluymuş, inceliyorum bakalım ne ayaklar dönüyor. Genişletmek için tıkla... İnceleyin merak ettim
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #20 DarlDixon dedi: İnceleyin merak ettim Genişletmek için tıkla... İnceledim hocam, Java dosyaları var, ilgi çekici bir şey göremedim. Bootstrap dosyasında pek bir şey yoktu zaten.
DarlDixon dedi: İnceleyin merak ettim Genişletmek için tıkla... İnceledim hocam, Java dosyaları var, ilgi çekici bir şey göremedim. Bootstrap dosyasında pek bir şey yoktu zaten.