En güvenilir Minecraft Launcher'i nedir?

İnceledim hocam, Java dosyaları var, ilgi çekici bir şey göremedim. Bootstrap dosyasında pek bir şey yoktu zaten.

Hocam bu durumda hangisi öneriniz ben şahsen TL Launcher'i VirusTotal'de tarattım ve sonuç false positive.

Hocam bu durumda hangisi öneriniz ben şahsen TL Launcher'i VirusTotal'de tarattım ve sonuç false positive.

TIauncheri tavsiye ederim hocam, ona da güvenmiyorsanız salwyrr veya sklauncher kullanın. Zamanında sklauncheri çok fazla kullandım.

Onların farkı ne hocam siz bu konularda bilgilisiniz galiba.

Salwyrr Launcher'de lunar Client gibi CPS gösterme, FPS gösterme, keycaps gibi ayarlar bulunuyor. Sklauncher normal bildiğimiz Launcher, ama TIauncher veya onun gibi olan TL legacy Launcher'den daha açık uçlu.

Salwyrr Launcher'de lunar Client gibi CPS gösterme, FPS gösterme, keycaps gibi ayarlar bulunuyor. Sklauncher normal bildiğimiz Launcher, ama TIauncher veya onun gibi olan TL legacy Launcher'den daha açık uçlu.
Sklauncherı bir deneyeyim hocam sağolun.

@iUgur hocam VirusTotal'de böyle bir sonuçla karşılaştım false positiive gibi bir durum galiba burada sadece bilgilendirmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…