En güvenilir sistem toplama sitesi?

Hank Moody

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, sıfır sistem toplamak istiyorum. Tüm sistemi toplayabilirim ya da parça parça da alabilirim. Yeter ki güvenilir olsun, sorun çıkınca halletsinler. Kullandığınız sitelerden iyisiyle kötüsüyle bahsedebilir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
QP Bilişim'i tek geçerim. Anlatmaya gerek yok. Adamlar telefonla bir parçanın montajını anlatacak kadar ilgililer dahasını yazmama gerek yok.

QP Bilişim'i tek geçerim. Anlatmaya gerek yok. Adamlar telefonla bir parçanın montajını anlatacak kadar ilgililer dahasını yazmama gerek yok.
İyimiş valla, düşündüğüm sitelerden biriydi, yorum için teşekkürler. Başka önerisi olan ?

QP, TeknoBiyotik, Sinerji hepsinden alışveriş yaptım. QP'ninki n11 üzerindendi n11'e girilmediği için onu atamıyorum. Ben hiçbirinde bir sıkıntı çekmedim.

Çok sağolun arkadaşlar, itopya önerilmiyor sanırım onun dışında sinerji öneren çok var qp ve teknobiyotik i de öğrendiğim iyi oldu parça parça toplarım artık sistemi iyi kötü başka yorumu olan yine yazsın ama eskiden iyi olup sonradan bozanlar da olabiliyor.

QP, Sinerji ve İtopya'dan tanıdıklarıma aldık. Memnun kaldık genel olarak hepsinden. QP ve Sinerji önceliğim olurdu tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…