En güvenilir teknik servis hangi markanındır?

Derinjack

Decapat
Arkadaşlar yeni bir ekran kartı alacağım ama hangi marka alacağıma karar veremedim.
1)MSI anakart aldım garantiye gitti daha da bozuk halde geri geldi. Servis adı servispoint.
2)Gigabyte.
Servispoint resmen rma adında paravan şirket kurup Gigabyte'ın teknik servisliğini almış.
3)ASUS'da önceden çizgi elektronik varmış ama şimdi değişmiş. Şimdiki servisten çok fazla şikayet gördüm forumlarda.
4) Sapphire markasının teknik servisi yine servispoint.
5) XFX onun teknik servisinden de memnun olamamış büyük bir kitle var.
Sizce en güvenilir hangi marka?

Son düzenleme:
Türkiyede hiçbirinden yana kolay kolay yüzünüzün güleceğini sanmıyorum. Başka bir başlıkta da yazmıştım; Asus'un ürünlerinden ne kadar memnunsam, teknik servisine de o kadar kılım. Sabertooth anakartımı yediler resmen. MSI anakart ile alakalıda benim sürecim gayet sorunsuz geçmişti. Elektrik kesintisi sonrasında yandı mı ne olduysa artık, götürüp teslim ettim aldığım yere (Eksen bilgisayardan almıştım.) 5 gün sonra yenisini gidip teslim almıştık. Biraz şans işi desek yanlış olmaz herhalde.

Servispoint ismini duyduğumda tüylerim ürperiyor. 2016 yılında MSI markasından uzaklaşmamı sağlayan firmadır.

ASUS markasının satış sonrası hizmetleri gayet iyidir. Olası bir arızalanma durumunda UPS firması ile anlaşmaları olduğu için kurye ürünü sizlerden alıyor ürün onarıma gidiyor. Ardından UPS geri getiriyor.

Geçen sene ASUS marka dizüstü bilgisayarımın kapağındaki menteşeleri kardeşim kırdığı için ürünü ücretli onarılması için firmaya göndermiştim. Firma ön paneli komple değiştirdi ve ücret talep etmemişti.

Esasen ben çizgi hangi ürüne destek veriyorsa sorup oradan alırım.
Hocam işte çizgi desteği tamamn kesmiş. Hiç bir markaya destek vermiyorlar.
Servispoint ismini duyduğumda tüylerim ürperiyor. 2016 yılında MSI markasından uzaklaşmamı sağlayan firmadır.

ASUS markasının satış sonrası hizmetleri gayet iyidir. Olası bir arızalanma durumunda UPS firması ile anlaşmaları olduğu için kurye ürünü sizlerden alıyor ürün onarıma gidiyor. Ardından UPS geri getiriyor.

Geçen sene ASUS marka dizüstü bilgisayarımın kapağındaki menteşeleri kardeşim kırdığı için ürünü ücretli onarılması için firmaya göndermiştim. Firma ön paneli komple değiştirdi ve ücret talep etmemişti.
Notebook kısmını bilemem. ben ekran kartı alacağım için ekran kartı şikayetlerine baktım ve çok olumsuz yorum gördüm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı