Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 20 Temmuz 2022 #1 Hepinize merhaba arkadaşlar piyasadaki kullanıcı dostu en güvenli işletim sistemi nedir Linux güvenli diye duydum ama hangi versiyonu ya da Windows güvenli midir? Beni aydınlatırsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2022
Hepinize merhaba arkadaşlar piyasadaki kullanıcı dostu en güvenli işletim sistemi nedir Linux güvenli diye duydum ama hangi versiyonu ya da Windows güvenli midir? Beni aydınlatırsanız sevinirim.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 20 Temmuz 2022 #2 Bu dönemde hiçbir işletim sistemi güvenli değil. Kendiniz sıfırdan işletim sistemi falan yazmalısınız.
Bu dönemde hiçbir işletim sistemi güvenli değil. Kendiniz sıfırdan işletim sistemi falan yazmalısınız.
ein3kl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.787 Çözümler 17 20 Temmuz 2022 #3 Ekstrem işler yapmadığınız sürece normal kullanıcı için Windows güvenliği yeterli seviyede.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 20 Temmuz 2022 #4 Linux oldukça güvenilir, fakat o da %100 güvenlik sağlamaz, sağlayamaz da. @eyre hocamın dediği şey 50/50 doğru gibi, ama o da çok uğraştırır. ein3kl dedi: Ekstrem işler yapmadığınız sürece normal kullanıcı için Windows güvenliği yeterli seviyede. Genişletmek için tıkla... Windows en güvensizi, normal kullanıcı için çok korkunç.
Linux oldukça güvenilir, fakat o da %100 güvenlik sağlamaz, sağlayamaz da. @eyre hocamın dediği şey 50/50 doğru gibi, ama o da çok uğraştırır. ein3kl dedi: Ekstrem işler yapmadığınız sürece normal kullanıcı için Windows güvenliği yeterli seviyede. Genişletmek için tıkla... Windows en güvensizi, normal kullanıcı için çok korkunç.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 20 Temmuz 2022 #5 Glade dedi: Linux oldukça güvenilir, fakat o da %100 güvenlik sağlamaz, sağlayamaz da. @eyre hocamın dediği şey 50/50 doğru gibi, ama o da çok uğraştırır. Windows en güvensizi, normal kullanıcı için çok korkunç. Genişletmek için tıkla... Peki hangi sürümünü önerirsiniz. Glade dedi: Linux oldukça güvenilir, fakat o da %100 güvenlik sağlamaz, sağlayamaz da. @eyre hocamın dediği şey 50/50 doğru gibi, ama o da çok uğraştırır. Windows en güvensizi, normal kullanıcı için çok korkunç. Genişletmek için tıkla... Windows niye güvensiz onu anlamadım.
Glade dedi: Linux oldukça güvenilir, fakat o da %100 güvenlik sağlamaz, sağlayamaz da. @eyre hocamın dediği şey 50/50 doğru gibi, ama o da çok uğraştırır. Windows en güvensizi, normal kullanıcı için çok korkunç. Genişletmek için tıkla... Peki hangi sürümünü önerirsiniz. Glade dedi: Linux oldukça güvenilir, fakat o da %100 güvenlik sağlamaz, sağlayamaz da. @eyre hocamın dediği şey 50/50 doğru gibi, ama o da çok uğraştırır. Windows en güvensizi, normal kullanıcı için çok korkunç. Genişletmek için tıkla... Windows niye güvensiz onu anlamadım.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 20 Temmuz 2022 #6 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Peki hangi sürümünü önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sürüm yok, dağıtım var. Onun için yeni konu açmanızı öneririm. Daha fazla bilgi için beni buraya etiketleyip, açacağınız konunun linkini bırakmanız yeterli olacaktır.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Peki hangi sürümünü önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sürüm yok, dağıtım var. Onun için yeni konu açmanızı öneririm. Daha fazla bilgi için beni buraya etiketleyip, açacağınız konunun linkini bırakmanız yeterli olacaktır.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.340 Makaleler 4 Çözümler 39 20 Temmuz 2022 #7 %100 güvenli bir işletim sistemi yok ama bence en güvenli MacOS.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 20 Temmuz 2022 #8 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Windows niye güvensiz onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... En çok kullanılan işletim sistemleri arasında 1. sırada, bu da onu virüs yapan programcılar için bir fırsat doğuruyor.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Windows niye güvensiz onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... En çok kullanılan işletim sistemleri arasında 1. sırada, bu da onu virüs yapan programcılar için bir fırsat doğuruyor.
Qzeybei Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 500 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Eskişehir 20 Temmuz 2022 #9 Hocam kesinlikle Linux.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.254 Çözümler 6 Yer Semerkant 20 Temmuz 2022 #10 Linux tamamen açık kaynaklı ve güvenilir olarak düşünüyorum.