En güvenli PS3 satıcı önerisi

Makaleler
8
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon.
Merhabalar. PS3 alacağım tabii ki 2.el çok da bir bütçem yok. Şu anda sadece bakıyorum bildiğiniz iyi satıcılar var mı?

Önersek bile şans işi hocam çok güvenilir olsun diyorsanız N11 veya GittiGidiyor gibi sitelerden ikinci el alın bazen kısa süreliğine bile olsa garanti veriyorlar. Biz ne yaparsak yapalım kronik sorunlu bir cihaz bir gün kırmızı ışık hatası alabilir.

Merhabalar. PS3 alacağım tabii ki 2.el çok da bir bütçem yok. Şu anda sadece bakıyorum bildiğiniz iyi satıcılar var mı?

Sorunuzun cevabı olmaz belki ama PS3 almanızı önermiyorum PS3 devri tamamen kapandı ve çoğu oyundan desteğini çekti yakın süreçte hiçbir oyunu oynayamazsınız PS3'ten.Her PS desteği yaklaşık 10-13 yıl sürüyor ve PS3 2006 da çıktı ve PS4 bile önümüzdeki senelerde oyun desteklerini çekebilir ama şu anlık PS4 almak çok daha karlı olur.

Para yok :/

Eğer samsun içindeyseniz cihazımı 1 hafta deneyebilirsiniz fiyat konusunda da anlaşabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…