Önersek bile şans işi hocam çok güvenilir olsun diyorsanız N11 veya GittiGidiyor gibi sitelerden ikinci el alın bazen kısa süreliğine bile olsa garanti veriyorlar. Biz ne yaparsak yapalım kronik sorunlu bir cihaz bir gün kırmızı ışık hatası alabilir.
Sorunuzun cevabı olmaz belki ama PS3 almanızı önermiyorum PS3 devri tamamen kapandı ve çoğu oyundan desteğini çekti yakın süreçte hiçbir oyunu oynayamazsınız PS3'ten.Her PS desteği yaklaşık 10-13 yıl sürüyor ve PS3 2006 da çıktı ve PS4 bile önümüzdeki senelerde oyun desteklerini çekebilir ama şu anlık PS4 almak çok daha karlı olur.
Sorunuzun cevabı olmaz belki ama PS3 almanızı önermiyorum PS3 devri tamamen kapandı ve çoğu oyundan desteğini çekti yakın süreçte hiçbir oyunu oynayamazsınız PS3'ten. Her PS desteği yaklaşık 10-13 yıl sürüyor ve PS3 2006 da çıktı ve PS4 bile önümüzdeki senelerde oyun desteklerini çekebilir ama şu anlık PS4 almak çok daha karlı olur.
En ucuz PlayStation 3 konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Makinayı dükkanlarına gidip aldım ve iddia edilen garanti belgesini verdiler. Kolda problem çıktı, garanti belgesini göstermem kaydıyla değişim yapıldı. Sağlam yer. 3 adet daha PS3 satıyor bakmayı unutma.