E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Şubat 2022 #11 Anunswin dedi: Benim onu sevdiğimi bile bile bana sarılmasıydı. Belki içinden pek gelmedi ama çok mutlu olmuştum. Genişletmek için tıkla... İçten olsun olmasın, sarılsaydı yeterdi. Ama prenses istemedi, olmayınca olmuyor hocam
Anunswin dedi: Benim onu sevdiğimi bile bile bana sarılmasıydı. Belki içinden pek gelmedi ama çok mutlu olmuştum. Genişletmek için tıkla... İçten olsun olmasın, sarılsaydı yeterdi. Ama prenses istemedi, olmayınca olmuyor hocam
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 11 Şubat 2022 #12 Bisikletle uzun yola çıkmıştım 37 km çok güzeldi.
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 11 Şubat 2022 #13 EZİC AJANI dedi: İçten olsun olmasın, sarılsaydı yeterdi. Ama prenses istemedi, olmayınca olmuyor hocam Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok başkan.
EZİC AJANI dedi: İçten olsun olmasın, sarılsaydı yeterdi. Ama prenses istemedi, olmayınca olmuyor hocam Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok başkan.
Mondai Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 762 Çözümler 7 Yer Earth 11 Şubat 2022 #14 Arkadaşlarımla beraber skate parkta tüm gün kaykay sürüp sohbet ettiğim an.
baykaktus Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #15 Denizin ortasında 2 tane arkadaş edindiğim zaman en iyi anımdı.
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 11 Şubat 2022 #16 baykaktus dedi: Denizin ortasında 2 tane arkadaş edindiğim zaman en iyi anımdı. Genişletmek için tıkla... Ortasında kimle arkadaş oldun köpek balığı ve yunuslarla mı.
baykaktus dedi: Denizin ortasında 2 tane arkadaş edindiğim zaman en iyi anımdı. Genişletmek için tıkla... Ortasında kimle arkadaş oldun köpek balığı ve yunuslarla mı.
baykaktus Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #17 Anunswin dedi: Ortasında kimle arkadaş oldun köpek balığı ve yunuslarla mı? Genişletmek için tıkla... Çok net hatırlamıyorum sanırsam Şiledeki bir plajda ben denizde yüzerken konuşmaya başlamıştık.
Anunswin dedi: Ortasında kimle arkadaş oldun köpek balığı ve yunuslarla mı? Genişletmek için tıkla... Çok net hatırlamıyorum sanırsam Şiledeki bir plajda ben denizde yüzerken konuşmaya başlamıştık.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.310 Makaleler 3 Çözümler 84 12 Şubat 2022 #18 Ynka dedi: Bisikletle uzun yola çıkmıştım 37 km çok güzeldi. Genişletmek için tıkla... Ben o kadar sürsem dizlerim çıkardı. Bu ara 37km Nasıl saydınız? Denediğim kilometre sayaçları işe yaramıyor.
Ynka dedi: Bisikletle uzun yola çıkmıştım 37 km çok güzeldi. Genişletmek için tıkla... Ben o kadar sürsem dizlerim çıkardı. Bu ara 37km Nasıl saydınız? Denediğim kilometre sayaçları işe yaramıyor.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 12 Şubat 2022 #19 11 yıllık birliktelikten ve türlü zorluktan sonra eşimle el ele herkesin gözüne bakarak düğün salonundan içeri girdiğim andır.
11 yıllık birliktelikten ve türlü zorluktan sonra eşimle el ele herkesin gözüne bakarak düğün salonundan içeri girdiğim andır.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 12 Şubat 2022 #20 LOTR Manyağı dedi: 11 yıllık birliktelikten ve türlü zorluktan sonra eşimle el ele herkesin gözüne bakarak düğün salonundan içeri girdiğim andır. Genişletmek için tıkla... Allah mutluluğunuzu daim etsin hocam.
LOTR Manyağı dedi: 11 yıllık birliktelikten ve türlü zorluktan sonra eşimle el ele herkesin gözüne bakarak düğün salonundan içeri girdiğim andır. Genişletmek için tıkla... Allah mutluluğunuzu daim etsin hocam.