Eski sürümlerden hangisi oynanmalı? İçimden bir ses 1.19 diyor ama bilemedim. Biraz da nostarji istiyorum 1.8.9 gibi ama yeni gelen özellikler de baya güzel. Sizce hangisi oynanmalı?
Nostaljik havası ne kadar güzel gelse de oyuna girip oynamaya başlayınca eski sürümlerin gerçekten yeni sürümlerin verdiği zevki vermediğini anlıyorsunuz. Benim için en güzel sürüm her zaman en yeni sürümdür.
1.7 ve 1.8 PvP olarak güzel serilerdi. 1.8.1 çıktığı dönem PvP bakımından sarıyordu mesela ama en çok saran 1.7.9 olmuştur kesinlikle. Nostalji harici zaten yeni sürümler Survival olarak çok akıcı oynanıyor.
Eski sürümlerden hangisi oynanmalı? İçimden bir ses 1.19 diyor ama bilemedim. Biraz da nostarji istiyorum 1.8.9 gibi ama yeni gelen özellikler de baya güzel. Sizce hangisi oynanmalı?
Çocukken Minecraft PE 0.14 sürümünde Wi-fi Direct ile bağlanarak birlikte oynardık. Ee tabi o zamanlar sadece bir arkadaşımızın evinde internet vardı onun da annesi izin vermiyordu. Ne günlerdi be.