En güzel Minecraft versiyonu sizce hangisi?

PvP: 1.8.X

CR gibi sunucular bile hala 1.8.9'u modlayıp kullanmakta, şahsen 2017'den beri CR oynuyorum. Çok ayrı bir tadı vardı.

En büyük güncelleme: 1.13
Minecraft resmi olarak 1.13'te değişmeye başladı. İlk oynadığımızda Minecraft'ı sanki modlu hissediyorduk.

Yeni sürümler arasından en iyisi (öznel): 1.16.5
Çoğu kişinin bilgisayarı 1.16.5 sonrasını kaldırmıyor. Hem yeni özellikleri barındıran hem de güncel olup çoğu kişinin bilgisayarında açılan çok iyi bir sürüm.

Modlu oynayacaksanız: 1.7.X
Şahsen modlu Minecraft'ı en iyi 1.7.X sürümlerinde deneyimledim. O Burak oyundanın süper kahraman olurkenki maceraları hala aklımda. Hepsi 1.7.X sürümüydü.

Ben şahsen 1.8.X demek istiyorum. O dönemlerde o hissi yaşadığım için çok mutluyum. Size değişik gelebilir ama ben kod yazmaya 1.8.9 sayesinde başladım. Aternos'tan Minecraft 1.8.9 sunucusu açarak deneyimledim ve gözlemledim, o sayede kodlama ilgimi çekti. Minecraft oyun dünyası için en büyük nimetlerden biri, kıymetini bilin.

Oyuna bomboş güncellemeler geldikçe oyun gitgide kötüleşiyor. Bu kadar tutan bir oyun nasıl bu kadar az değişim geçirebilir anlamıyorum. Oyun neredeyse 2-3 sürüm dışında deneyim değiştiren hiçbir güncelleme yok. Eski sürümler daha iyi değildi ama aman aman da farklı değil yenilete göre.

Benim kalbimde her zaman 1.7 ve 1.8 sürümleri vardır. Bir de 0.31 veya in dev belki de beta (2010/2011) ve 1.5 (2013) sürümleri vardır çocukluğum bu sürümlerle geçmiştir 1.8'e geçtiğimde çağ atlamış gibi olurdum resmen çok sevinirdim ve çocukken de yeni çıkacak sürümleri heyecanla takip ettiğimi hatırlarım oyun aşkı hatta bir oyunu takip etme kültürü bende Minecraft ile oluşmuştur zaten şu an eskisi kadar yok. En iyi sürüm ise en son sürümdür.

1.5 sürümüne bile çok erişemezdim çocukken pre alfa veya in dev sürümleri ücretsizdi galiba onları oynayabilirdim sadece onlarda da elmas eşyalar yoktu.
Aşağıdaki tablonun elmas olmayan versiyonu ücretsizdi.

Son düzenleme:
Amacınız nostalji ise 1.8.9 ideal 1.12.2 de olabilir ama amacınız normal Minecraft oynamaksa 1.20.1 en iyisi çünkü 1.18 ve 1.19 akıyasla daha az kasar.Amacınız 1.8 PVP si ise tabiki 1.8.9 amacınız mod ise 1.12.2, 1.16.5 ve 1.20.1 oynayın.

1.12.2 klasik.

Eğer gerçekten nostalji istiyorsanız 1.4.7 1.5.2 sürümleri olabilir ama yeniye daha yakın istiyorsanız 1.12 sürümlerini oynayabilirsiniz.

Tabi nostalji dediğim sürümlerde koşma yok

1.5-1.6 soup pvp dönemleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…