blaneTech Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 512 Çözümler 5 22 Ekim 2022 #31 Sigmund Freud dedi: Farklı bir server'dan indiriyorum şimdi. Çok sıkıntılı. İnternetim 4.1 MB/s ye kadar izin veriyor. Ama şu an kilobitlerle indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Aslinda cok stabil, her konuda. Ben kurdugumda her sey olmasi gerektigi gibi calisti. Install yaparken interneti baglamayi unutma.
Sigmund Freud dedi: Farklı bir server'dan indiriyorum şimdi. Çok sıkıntılı. İnternetim 4.1 MB/s ye kadar izin veriyor. Ama şu an kilobitlerle indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Aslinda cok stabil, her konuda. Ben kurdugumda her sey olmasi gerektigi gibi calisti. Install yaparken interneti baglamayi unutma.
Sigmund Freud Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 2.092 Makaleler 29 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #32 blaneTech dedi: Aslinda cok stabil, her konuda. Ben kurdugumda her sey olmasi gerektigi gibi calisti. Install yaparken interneti baglamayi unutma. Genişletmek için tıkla... Çalıştırdım ama beğenmedim ya. Ara yüzü çok şey, ne bilim kullanışsız gibi. Menüden menüye atlıyorsunuz.
blaneTech dedi: Aslinda cok stabil, her konuda. Ben kurdugumda her sey olmasi gerektigi gibi calisti. Install yaparken interneti baglamayi unutma. Genişletmek için tıkla... Çalıştırdım ama beğenmedim ya. Ara yüzü çok şey, ne bilim kullanışsız gibi. Menüden menüye atlıyorsunuz.
blaneTech Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 512 Çözümler 5 22 Ekim 2022 #33 Sigmund Freud dedi: Çalıştırdım ama beğenmedim ya. Ara yüzü çok şey, ne bilim kullanışsız gibi. Menüden menüye atlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Olur mu hic ya. Bu devirde gorunum yuzunden bir distro begenilmemezlik yapilmaz ki... Menuler. oylesine var ve hizli yapiyor distroyu. Pratik her sey dahil arama uygulamasi kullaniyorum ben. sudo apt install synapse yukle. Masa ustu ortamini KDE yap o menuler kullanissizsa 1. sudo add-apt-repository ppa:kubuntu-ppa/backports 2. sudo apt update 3. sudo apt install kde-plasma-desktop
Sigmund Freud dedi: Çalıştırdım ama beğenmedim ya. Ara yüzü çok şey, ne bilim kullanışsız gibi. Menüden menüye atlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Olur mu hic ya. Bu devirde gorunum yuzunden bir distro begenilmemezlik yapilmaz ki... Menuler. oylesine var ve hizli yapiyor distroyu. Pratik her sey dahil arama uygulamasi kullaniyorum ben. sudo apt install synapse yukle. Masa ustu ortamini KDE yap o menuler kullanissizsa 1. sudo add-apt-repository ppa:kubuntu-ppa/backports 2. sudo apt update 3. sudo apt install kde-plasma-desktop
Sigmund Freud Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 2.092 Makaleler 29 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #34 @blaneTech Hocam KDE yüklersem yine 700 800 MB RAM harcamaz mı?
blaneTech Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 512 Çözümler 5 22 Ekim 2022 #35 Sigmund Freud dedi: @blaneTech Hocam KDE yüklersem yine 700 800 MB RAM harcamaz mı? Genişletmek için tıkla... Hic denemedim, ama sanmiyorum. Max 100 MiB bir sey fark eder. MiB harcayan asil seyler arka planda calisan gereksiz servisler. Onlar da LXLE'de yok. Sigmund Freud dedi: Çalıştırdım ama beğenmedim ya. Ara yüzü çok şey, ne bilim kullanışsız gibi. Menüden menüye atlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Acik konusmak gerekirse ben de sevemedim o panel olayini. Ama performansli kullanmak icin Synapse kullaniyorum, her sey elimin altinda. Bir zaman sonra baslat menusu cok gereksiz gelmeyi basladi her seyi aratarak kullaniyorum Son düzenleme: 22 Ekim 2022
Sigmund Freud dedi: @blaneTech Hocam KDE yüklersem yine 700 800 MB RAM harcamaz mı? Genişletmek için tıkla... Hic denemedim, ama sanmiyorum. Max 100 MiB bir sey fark eder. MiB harcayan asil seyler arka planda calisan gereksiz servisler. Onlar da LXLE'de yok. Sigmund Freud dedi: Çalıştırdım ama beğenmedim ya. Ara yüzü çok şey, ne bilim kullanışsız gibi. Menüden menüye atlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Acik konusmak gerekirse ben de sevemedim o panel olayini. Ama performansli kullanmak icin Synapse kullaniyorum, her sey elimin altinda. Bir zaman sonra baslat menusu cok gereksiz gelmeyi basladi her seyi aratarak kullaniyorum
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 23 Ekim 2022 #36 blaneTech dedi: Steam oyunlarini Mint'den bile performansli calistiriyor. Genişletmek için tıkla... Mint'den bile mi? Harikaymis o zaman.
blaneTech dedi: Steam oyunlarini Mint'den bile performansli calistiriyor. Genişletmek için tıkla... Mint'den bile mi? Harikaymis o zaman.