EMİR37
Kilopat
Daha fazla
Evet bugün sistemimde bulunan ve gayet de az kaynak kullanımı olan Comodo antivirüsten bahsedeceğim
Aslında Comodo'dan eskiden bahsetmiştim ama çok amatörce bir yazı olduğu için tekrardan yazıyorum.
1. Arayüzler:
Bu Comodo'nun arayüzden örnek bir resim.
Zemana antimalware yazılımından örnek bir resim.
İki yazılımında arayüzleri gayet kullanışlı ve iyi.
2. Kaynak kullanımı:
Comodo av gerçek zamanlı koruma sırasındaki kaynak kullanımı.
Comodo'nun tam tarama sırasındaki kaynak kullanımı.
Zemana Free gerçek zamanlı koruması yok ama tam tarama sırasındaki kaynak kullanımı:
3. Test sonuçları:
Comodo av:
2020:
www.av-test.org
2019:
www.av-test.org
2018:
www.av-test.org
www.av-comparatives.org
Zemana anti-malware:
www.av-test.org
4. Fiyat:
Comodo ve Zemana ücretsizdir. Sadece Comodo Advanced protection ve Zemana anti-malware Premium ücretlidir.
Aslında Comodo'dan eskiden bahsetmiştim ama çok amatörce bir yazı olduğu için tekrardan yazıyorum.
1. Arayüzler:
Bu Comodo'nun arayüzden örnek bir resim.
Zemana antimalware yazılımından örnek bir resim.
İki yazılımında arayüzleri gayet kullanışlı ve iyi.
2. Kaynak kullanımı:
Comodo av gerçek zamanlı koruma sırasındaki kaynak kullanımı.
Comodo'nun tam tarama sırasındaki kaynak kullanımı.
Zemana Free gerçek zamanlı koruması yok ama tam tarama sırasındaki kaynak kullanımı:
3. Test sonuçları:
Comodo av:
2020:
Test antivirus software Comodo
The current tests of antivirus software from Comodo of AV-TEST, the leading international and independent service provider for antivirus software and malware.
Test antivirus software Comodo
The current tests of antivirus software from Comodo of AV-TEST, the leading international and independent service provider for antivirus software and malware.
Test Comodo Internet Security Premium 11.0 for Windows 10 (184907)
The current test Comodo Internet Security Premium 11.0 for Windows 10 (184907) from December 2018 of AV-TEST, the leading international and independent service provider for antivirus software and malware.
Comodo
Comodo was founded in 1998, and is based in New Jersey, USA. The company makes security software for home and business users, covering the Windows, Mac
www.av-comparatives.org
Zemana anti-malware:
Test antivirus software Zemana
The current tests of antivirus software from Zemana of AV-TEST, the leading international and independent service provider for antivirus software and malware.
4. Fiyat:
Comodo ve Zemana ücretsizdir. Sadece Comodo Advanced protection ve Zemana anti-malware Premium ücretlidir.
Son düzenleyen: Moderatör: