Ayşe Köse Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 129 7 Nisan 2024 #11 yemoştrrrr dedi: Desteği var. Hafif olma sebebi Microsoft Store gibi uygulamaların olmaması ve gereksiz servisler yok. Genişletmek için tıkla... Peki uyumluluk sorunları yaşar mıyım? Gereksiz servisler yok dediniz de, servis eksikliğinden falan sorun yaşamayalım.
yemoştrrrr dedi: Desteği var. Hafif olma sebebi Microsoft Store gibi uygulamaların olmaması ve gereksiz servisler yok. Genişletmek için tıkla... Peki uyumluluk sorunları yaşar mıyım? Gereksiz servisler yok dediniz de, servis eksikliğinden falan sorun yaşamayalım.
Cac1kkafaUmut Picopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #12 yemoştrrrr dedi: Windows 10 Enterprise LTSC 2021 Turkish (x64) : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive This is the ISO file for Windows 10 Enterprise LTSC 2021 in Turkish in 64 bit. archive.org Format atarak kurun. Genişletmek için tıkla... Eyvallah. Ayşe Köse dedi: Peki uyumluluk sorunları yaşar mıyım? Gereksiz servisler yok dediniz de, servis eksikliğinden falan sorun yaşamayalım. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok ama sanmıyorum ona göre tasarlamışlardır.
yemoştrrrr dedi: Windows 10 Enterprise LTSC 2021 Turkish (x64) : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive This is the ISO file for Windows 10 Enterprise LTSC 2021 in Turkish in 64 bit. archive.org Format atarak kurun. Genişletmek için tıkla... Eyvallah. Ayşe Köse dedi: Peki uyumluluk sorunları yaşar mıyım? Gereksiz servisler yok dediniz de, servis eksikliğinden falan sorun yaşamayalım. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok ama sanmıyorum ona göre tasarlamışlardır.
yemoştrrrr Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.468 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #13 Ayşe Köse dedi: Peki uyumluluk sorunları yaşar mıyım? Gereksiz servisler yok dediniz de, servis eksikliğinden falan sorun yaşamayalım. Genişletmek için tıkla... Ben yaşamadım.
Ayşe Köse dedi: Peki uyumluluk sorunları yaşar mıyım? Gereksiz servisler yok dediniz de, servis eksikliğinden falan sorun yaşamayalım. Genişletmek için tıkla... Ben yaşamadım.
Ayşe Köse Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 129 7 Nisan 2024 #14 yemoştrrrr dedi: Ben yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
yemoştrrrr Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.468 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #15 Ayşe Köse dedi: Tamam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Cac1kkafaUmut Picopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #16 yemoştrrrr dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Dostum merhaba iyi akşamlar dediğin sürümü indirdim fakat bir sorun var nasıl etkinleştireceğim hiçbir ürün anahtarı bulamadım nereden bulabilirim?
yemoştrrrr dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Dostum merhaba iyi akşamlar dediğin sürümü indirdim fakat bir sorun var nasıl etkinleştireceğim hiçbir ürün anahtarı bulamadım nereden bulabilirim?
yemoştrrrr Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.468 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #17 Cac1kkafaUmut dedi: Dostum merhaba iyi akşamlar dediğin sürümü indirdim fakat bir sorun var nasıl etkinleştireceğim hiçbir ürün anahtarı bulamadım nereden bulabilirim? Eki Görüntüle 2162238 Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarı satın almanız gerek korsana destek vermiyoruz.
Cac1kkafaUmut dedi: Dostum merhaba iyi akşamlar dediğin sürümü indirdim fakat bir sorun var nasıl etkinleştireceğim hiçbir ürün anahtarı bulamadım nereden bulabilirim? Eki Görüntüle 2162238 Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarı satın almanız gerek korsana destek vermiyoruz.