En hafif Windows 10 versiyonu hangisidir?

1511 veya 2016 LTSC (1607) oneririm.

İyi akşamlar. En hafif Windows 10 versiyonu hangi yılın versiyonudur? 1507 hafif midir?

Windows 10 LTSB 1607

İyi akşamlar. En hafif Windows 10 versiyonu hangi yılın versiyonudur? 1507 hafif midir?
1507 versiyonu Windows 7'den bile hafiftir. HDD ile bile harika performans verir fakat pek işinize yaramaz. Zira bazı oyun ve programları desteklemiyor. Çok oyun oynayan, PC'yi çok kurcalayan biri değilseniz geçebilirsiniz tavsiye ederim.

Çoğunu kullandım hepsi aynıdır. W10 ile gelen yazılımları ve diğer zımbırtıları kapatırsan biraz hızlanır onun dışında yavaş bir os SSD'siz ekranı parçalarsın.

Çoğunu kullandım hepsi aynıdır. W10 ile gelen yazılımları ve diğer zımbırtıları kapatırsan biraz hızlanır onun dışında yavaş bir os SSD'siz ekranı parçalarsın.
1507 ile 21H1 arasında dağlar kadar fark var hocam. 1507 SSD'siz mis gibi çalışıyor. 21H1 ise tam kanser.

HDD ile Microsoft Windows 7/8.1 akıcılığında Microsoft Windows 10 Enterprise 2016 LTSB bir nevi 1607 sürümünü kullanıyorum. Güncel Windows 10 sürümlerinde disk bakımından anlamsız bir ağırlık var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…