En hafif Windows 7 sürümü nedir?

Bu linkteki sürüm 32 Bit mi bana 32 Bit lazım.

Evet 32 Bit.

Yasak mı atmak? W7'de zorlanan bilgisayara 8.1 atsan ne olur atmasan ne olur? 2 GB laptopu da neden satın almış onu anlamadım baktım 4000 TL civarında bu markanın laptopları var. Yazık olmuş.

Dostum 2 GB RAM var diyosunda 7 8.1'den daha çok RAM yiyor.bizzat kendim test ettim. 8 GB RAM'lik PC'de 8.1 boşta 1 GB 64 Bit olmasına rağmen 7'de 64 Bit ama 7 1.8 GB yiyordu.

Dostum 2 GB RAM var diyosunda 7 8.1'den daha çok RAM yiyor.bizzat kendim test ettim. 8 GB RAM'lik PC'de 8.1 boşta 1 GB 64 Bit olmasına rağmen 7'de 64 Bit ama 7 1.8 GB yiyordu.
W7 bende 1.3 civarı yiyordu ama belki 1-1,3 arası git gal yapıyormuştur. 2016 ltsb 64 bit boşta 800mb yiyor.

Yasak mı atmak? W7'de zorlanan bilgisayara 8.1 atsan ne olur atmasan ne olur? 2 gb laptopu da neden satın almış onu anlamadım baktım 4000 tl civarında bu markanın laptopları var. Yazık olmuş.
Windows 7 ile 8.1 arasında gram fark yok sadece metro uygulamaları var o kadar ram kullanımı bir birine yakın.

En hafifi Starter sürümdür.

Windows 7 ile 8.1 arasında gram fark yok sadece metro uygulamaları var o kadar ram kullanımı bir birine yakın.
2016 Ltsb üst üste koyar ikisini de. İlla ss alacağız. 8.1 ve 7'nin çekirdek sürümleri aynı değil zaten fark az değil.

Dosya Ekleri

• a.png
    501,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…