En hafif Windows 8.1 sürümü nedir?

Konu modernlik değil stabillik ve az kaynak tüketmesi, Windows 8.1 Windows 7'den daha stabil ve daha az kaynak tüketiyor. Tek çekirdek işlemcili bilgisayarımda yıllarca kullandım ve Windows 7'den daha iyi performans aldım. Dediğim gibi kendiniz görmek isterseniz sanal makineden de deneyebilirsiniz.
Her şey sanal makine değil hocam :D Sanal makine ile gerçek makine arasında çok farklar var emin olun :D
Windows 7'den daha optimize, stabil ve modern. Hatırladığım kadarıyla pek bloatware kurulu gelmiyor. Modern Windows sürümleri arasında en az RAM tüketeni ayrıca. Gidip sanal makineye kurup karşılaştırabilirsiniz.
Ben burdaki modern kelimenize istinaden söyledim. Windows 8 Microsoft'un yüz karası sistemlerinden birisidir. 8.1'de onun allanıp pullanıp piyasaya sunulmuş halidir. Windows ME 1. yüz karası sonra 8.1 gelir.

Windows 10 en güzel sürüm güzel bir sistemin yoksa Windows 7 yap bence ben Win 8.1 yaptım baktım destek kesilmiş zaten Win 8.1 yapcagına Windows 7 yapabilirsin ama diyorsan cok eski istemiyorum Win 8.1 de iyi ama cogu uygulama artık desteklemeyecek benim sistem kötü diye Win 8.1 kullanıyorum.

Arkadaşları dedikleri gibi Windows 8.1 hafif sürümü olan Build 9600 sürümü kurabilirsiniz ya da Windows 8.1 Single Language Build 9600 sürümü kurabilirsiniz fark yoktur.

Win 8.1 Single Language kurdum hafif derken en basta gelen surumlerden biridir. Mesela hizmetleri baslingic ugulamalarin cogu seyi kapatdim Mem Reduct'le RAM temizleyince 165 MB kullanim gordum virus konusuna gelirsekde en guvenli antivuris sizsiniz linkten bir şey mi indircen VirusTotal gibi sitelerde kullanabilirsiniz anti virusde kullana bilrisiniz Malwarebytes yuklu şu an haftada 1, ayda 1 tarama yaparsiniz olur bunlar hepsi sizlerden aslidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı