En hafif Windows sürümü önerisi

Hocam bahsi geçen RAM miktarı 2 GB zaten kuracağımı zannetmiyorum iş bilgisayarı tarzı bir şey olacak zaten acayip derecede taşıma rahatlığı olduğu için.

Hocam o zaman bilemiyorum iş bilgisayrına zorunlu olarak dosya yüklemek zorunda kalacaksınız ve bir de virus koruma yok + desteği kesilmiş o zaman tehlikeli.

Virüs taramaları ve antivirüsler sizi sistem açıklarından koruyamaz. Bir hesap makinesinin açığı ile bile çok kolay atlanabilir. Kurtarmaz maalesef.

Hocam ama antivirusler arasındada fark var şimdi Avast'la Kaspersky'yı da karşılaştırmazsın.

Enterprise'ta sorun ne ki? Kullanıyorum şu an 4 GB RAM ile gayet stabil.

Ama işte 4 GB ramınız var.

Hocam ama antivirusler arasındada fark var şimdi Avast'la Kaspersky'yı da karşılaştırmazsın.

Ama işte 4 GB ramınız var.
Ben antivirüs mü karşılaştırdım genel anlamda söyledim ve hocam Kaspersky dediğiniz nedir ki? Kendim eskiden hobi olarak bu tür şeylerle uğraşıyordum. Bypass etmesi piyasadaki araçlarla bile mümkün. Kaspersky bana göre kaliteli bir antivirüs değil. Belki BitDefender olabilir o beni zorlardı zamanında (Sadece sanal makine de denemelik uğraşırdım yoksa kimseye atıp bir şey yaptığım yoktu. Orası yanlış anlaşılmasın.)

Windows 10'un bahsettiğiniz sürümünü yükleyip silinmesi gerekenleri silersem, orijinal Windows 7 Starter'dan daha hızlı bir hale gelebilir mi makine?

Windows 10'un bahsettiğiniz sürümünü yükleyip silinmesi gerekenleri silersem, orijinal Windows 7 Starter'dan daha hızlı bir hale gelebilir mi makine?
Büyük ihtimalle 7 starter kadar olamayacaktır. Ekstra ISO üzerinde düzenlenmeler yapılırsa belki ama güncellemelerle gene tuz buz olabilir.

Hocam o sizin fikriniz bence kaliteli antivürüsle iş görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…