En hızlı B sınıfı ehliyet nasıl alınabilir?

MustafaMrc7

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı ramazanlar. Ağustos'un 10'unda 18 yaşıma giriyorum. Ehliyet alacağım ama 18'e girmeyi beklersem ehliyetim yaz bittiğinde elimde olacak ve bu benim için kötü bir durum. Sorum şu ehliyet kursuna doğum gününden 2 ay önce falan yazılıp eğitimleri görüp 18'e girdiğim gün direksiyon sınavına girme gibi bir şansım var mı? Veya ehliyet alma sürecini nasıl hızlandırırız? En azından yazılı sınav için gereken eğitimi 18 yaşıma girmeden alsam 18 yaşıma girdikten sonra da uygulama eğitimlerini alsam olur mu? (Sürücü kursu babamın uzaktan bir arkadaşı.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal şartlarda kimse kabul etmez. Ama sürücü kursunun tanıdık olduğunu söylediniz. Derslere şimdi bile girebilirsin önemi yok. Sürücü kursu seni eğitimleri verdik diye gösterir. Sınav'a kayıt yapar.

Sınava 18'den önce giremezsin.

Sürücü kursları için çok riskli bir durum ancak tanıdıksa yapılabilir.

Derslere girmeyip girdi diye gösterilenler bile vardır, önemli olan o değil. Sınav için her türlü 18 yaşını beklemen gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…