3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 26 Ocak 2024 #11 forzamontial dedi: Benim bildiğim otomotik vitesli araç dersi vermiyorlar. Önemli olan zor olan manuel vitesli aracı sürmeyi öğrenmektir. Genişletmek için tıkla... Hocam ehliyet kurslarında artık manuele göre otomstik çok daha fazla satılıyor ki manuel ehliyete sahip biri olarak isteyen otomatik de sürebilir önemli olan diye bir şey yok yani zevk meselesi.
forzamontial dedi: Benim bildiğim otomotik vitesli araç dersi vermiyorlar. Önemli olan zor olan manuel vitesli aracı sürmeyi öğrenmektir. Genişletmek için tıkla... Hocam ehliyet kurslarında artık manuele göre otomstik çok daha fazla satılıyor ki manuel ehliyete sahip biri olarak isteyen otomatik de sürebilir önemli olan diye bir şey yok yani zevk meselesi.
Lightningg7 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 758 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57 Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #12 forzamontial dedi: Benim bildiğim otomotik vitesli araç dersi vermiyorlar. Önemli olan zor olan manuel vitesli aracı sürmeyi öğrenmektir. Genişletmek için tıkla... 3 tane yeri aramıştım hepsinde de vardı manuel 5 bilemedin 10 seneye kesin bitecek zaten.
forzamontial dedi: Benim bildiğim otomotik vitesli araç dersi vermiyorlar. Önemli olan zor olan manuel vitesli aracı sürmeyi öğrenmektir. Genişletmek için tıkla... 3 tane yeri aramıştım hepsinde de vardı manuel 5 bilemedin 10 seneye kesin bitecek zaten.