Who am I filminde bir sahne var, izlediysen görmüşsündür. 'Bu gençler Windows gibi, açılmaları biraz zaman alıyor'. Bana göre SSD'ye kurulmuş bir Linux dağıtımı daha hızlı ve güvenlidir. Sisteminde eski olduğu için rahat çalışacaktır.
RAM çok az. Windows 8.1, ya da hafif Linux dağıtımı kurabilirsin. Fakat Linux kurunca Roblox oynanmıyor belirteyim. Çok önemli ise Windows 8.1 Home Single Language kur.
Yanlış anlamayın, haddime değil. Lakin, mantıksal bağlamda düşündüğümüz zaman Windows 7, Windows 8.1'e göre daha performansa sahip değil mi? Yani daha az bileşen barındırıyor.
Yanlış anlamayın, haddime değil. Lakin, mantıksal bağlamda düşündüğümüz zaman Windows 7, Windows 8.1'e göre daha performansa sahip değil mi? Yani daha az bileşen barındırıyor.
Ortada Aero var. Windows 8.1 ise daha mat ve Aero teması yok. Bu yüzden daha iyi diyebiliriz.
Bir de daha "yeni" kernel de var, onda da gereksiz özellikler "çıkartılmış".
Ortada Aero var. Windows 8.1 ise daha mat ve Aero teması yok. Bu yüzden daha iyi diyebiliriz.
Bir de daha "yeni" kernel de var, onda da gereksiz özellikler "çıkartılmış".
Eh, yani. Tabii ondan da az kaynak tüketen işletim sistemleri mevcut. Fakat donanımdan feragat edine işlevselliği de azalıyor. Yani senin amacına göre 8.1 daha makul.
Eh, yani. Tabii ondan da az kaynak tüketen işletim sistemleri mevcut. Fakat donanımdan feragat edine işlevselliği de azalıyor. Yani senin amacına göre 8.1 daha makul.