Ben Enes Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #1 Merhaba ben bilgisayarıma format atacaktımda en hızlı işletim sistemini merak ettim de yardım edebilecek var mı?
Merhaba ben bilgisayarıma format atacaktımda en hızlı işletim sistemini merak ettim de yardım edebilecek var mı?
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 3 Ekim 2022 #2 Ben Enes dedi: Merhaba ben bilgisayarıma format atacaktımda en hızlı işletim sistemini merak ettim de yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Hafif bir Linux/BSD dagitimi.
Ben Enes dedi: Merhaba ben bilgisayarıma format atacaktımda en hızlı işletim sistemini merak ettim de yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Hafif bir Linux/BSD dagitimi.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.879 Çözümler 244 3 Ekim 2022 #3 Ben Enes dedi: Merhaba ben bilgisayarıma format atacaktımda en hızlı işletim sistemini merak ettim de yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarının bir sistem özellikleri mevcut mu?
Ben Enes dedi: Merhaba ben bilgisayarıma format atacaktımda en hızlı işletim sistemini merak ettim de yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarının bir sistem özellikleri mevcut mu?
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 3 Ekim 2022 #4 Windows olarak mı?
Ben Enes Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #5 363652 dedi: Hafif bir Linux dagitimi. Genişletmek için tıkla... Hangi sürümü ve Linux iyi mi işimi görür mü bir yardımcı olursan.
363652 dedi: Hafif bir Linux dagitimi. Genişletmek için tıkla... Hangi sürümü ve Linux iyi mi işimi görür mü bir yardımcı olursan.
EnesTkt Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 823 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #6 Sisteminize göre değişebilir eğer 4 GB RAM'li bilgisayarınız varsa en hızlı 8,1 gider fakat oyun oynayan biriyseniz Windows 10 derim günlük iş yazılımla uğraşıyorsanız Windows 11 hocam Linux olarak Linux Mint en beğendiğim en hızlısıdır.
Sisteminize göre değişebilir eğer 4 GB RAM'li bilgisayarınız varsa en hızlı 8,1 gider fakat oyun oynayan biriyseniz Windows 10 derim günlük iş yazılımla uğraşıyorsanız Windows 11 hocam Linux olarak Linux Mint en beğendiğim en hızlısıdır.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 3 Ekim 2022 #7 Ben Enes dedi: Hangi sürümü ve Linux iyi mi işimi görür mü bir yardımcı olursan. Genişletmek için tıkla... Linux Mint veya Manjaro. Hangi programlari kullaniyorsunuz? Hangi oyunlari oynuyorsunuz?
Ben Enes dedi: Hangi sürümü ve Linux iyi mi işimi görür mü bir yardımcı olursan. Genişletmek için tıkla... Linux Mint veya Manjaro. Hangi programlari kullaniyorsunuz? Hangi oyunlari oynuyorsunuz?
Ben Enes Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #8 rydn dedi: Windows olarak mı? Genişletmek için tıkla... Yok ne olursa. Aslında benim için değil arkadaşımın bilgisayarı için.
rydn dedi: Windows olarak mı? Genişletmek için tıkla... Yok ne olursa. Aslında benim için değil arkadaşımın bilgisayarı için.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 3 Ekim 2022 #9 Sistem özelliklerinizi yazsanız daha yardımcı olabiliriz bu konuda ?