A alperenbaydar Decapat Katılım 7 Eylül 2018 Mesajlar 11 23 Eylül 2018 #1 Türkiye’de en hızlı internet hangisi? (Antalya’da yaşıyorum) Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2018
SvenNoderT Hectopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2018 #2 En hızlı İSS diye bir şey yok. Altyapınzı hangi İSS'ye aitse genellikle en iyi performansı onda alırsınız.
En hızlı İSS diye bir şey yok. Altyapınzı hangi İSS'ye aitse genellikle en iyi performansı onda alırsınız.
S SagunOS Hectopat Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2018 #3 Türknet'te AKN gibi kısıtlayıcı sebepler yok diye biliyorum. En hızlısı ise Turkcell Super Online sanırım, bir ara çok övülüyordu ve speed testlerde oldukça üstün.
Türknet'te AKN gibi kısıtlayıcı sebepler yok diye biliyorum. En hızlısı ise Turkcell Super Online sanırım, bir ara çok övülüyordu ve speed testlerde oldukça üstün.
megastasyon Megapat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizik Mühendisi 23 Eylül 2018 #4 Bazı yerlerde mükemmel olan ama bazı yerlerde de kanser olabilen bir marka: Turkcell Superonline (Kendim(Ankara) kullanıyorum gayet memnunum, İstanbulda bir arkadaşım kullanıyordu 1000 ping ile oyun oynuyordu.) Kesin diyemeyiz. Sadece önerebiliriz.
Bazı yerlerde mükemmel olan ama bazı yerlerde de kanser olabilen bir marka: Turkcell Superonline (Kendim(Ankara) kullanıyorum gayet memnunum, İstanbulda bir arkadaşım kullanıyordu 1000 ping ile oyun oynuyordu.) Kesin diyemeyiz. Sadece önerebiliriz.
A alperenbaydar Decapat Katılım 7 Eylül 2018 Mesajlar 11 23 Eylül 2018 #5 altyapım hangisine uygun nerden öğrenebilirim
S SagunOS Hectopat Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2018 #6 alperenbaydar dedi: altyapım hangisine uygun nerden öğrenebilirim Genişletmek için tıkla... İnternet sağlayıcılarına sorarak öğrenebilirsin diye biliyorum. İnternette bir bilgi varsa bilemem.
alperenbaydar dedi: altyapım hangisine uygun nerden öğrenebilirim Genişletmek için tıkla... İnternet sağlayıcılarına sorarak öğrenebilirsin diye biliyorum. İnternette bir bilgi varsa bilemem.
SvenNoderT Hectopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2018 #7 alperenbaydar dedi: altyapım hangisine uygun nerden öğrenebilirim Genişletmek için tıkla... İnternet, Mobil Başvuru | Türk Telekom Kapsama Haritası Fiber İnternet - Evimde Fiber Var Mı? - TURKCELL SUPERONLINE TurkNet - Kotasız, VDSL Hızında İnternet Buralardan adresinizi girerek sorgulama yapabilirsiniz.
alperenbaydar dedi: altyapım hangisine uygun nerden öğrenebilirim Genişletmek için tıkla... İnternet, Mobil Başvuru | Türk Telekom Kapsama Haritası Fiber İnternet - Evimde Fiber Var Mı? - TURKCELL SUPERONLINE TurkNet - Kotasız, VDSL Hızında İnternet Buralardan adresinizi girerek sorgulama yapabilirsiniz.