En hızlı klavye önerisi

HawzuNHawN

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, işiniz gücünüz rast gelsin. Uzatmadan konuya gireyim; optik mekanikler mi yoksa düz mekanikler mi daha hızlı oluyor? Bu konuda net emin değilim.
Olabildiğince minimum sessizlik tercihim. Fiyatı önemli değil. FPS, hızlı ve rekabetçi oyunlarda 1v1 performansı etkileyecek bildiğiniz en hızlı klavyeyi önermenizi isteyebilir miyim? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye milattan önceden kalmadıysa performansını etkilemez, sadece daha rahat edersin. En hızlı switch red switch, şahsen sesi de beni rahatsız etmiyor. Corsair ve Steelseries klavyeleri iyidir, onlara göz atabilirsin. Spesifik model önerim yok maalesef.
Tabiki de milattan önce kalmadı :) Membran klavye kullanıyordum yaklaşık 3 senedir oyun sektöründen uzağım, dediğinize göre mekanik klavye performansı etkilemez mi şimdi :)

Apex Pro iyidir, toplama yaparım derseniz o daha iyidir.
En hızlı switch türlerini takabilirim demek bu doğru muyum ?

Tabiki de milattan önce kalmadı :) Membran klavye kullanıyordum yaklaşık 3 senedir oyun sektöründen uzağım, dediğinize göre mekanik klavye performansı etkilemez mi şimdi :)

En hızlı switch türlerini takabilirim demek bu doğru muyum ?
Hayır. Optikler daha hızlıdır. Fakat OmniPoint gibi Apex Pro'nun Switchleri ayrı şekilde satılmıyor. Ayrıca bu Switchlerin algılama mesafesi değişebiliyor. Apex Pro da en iyisi değil tabii ki. Yurtdışındaki bu klavye daha iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Optik Switchler normallere göre daha hızlı. Fakat bu hızı bir insanın ayırt edebileceğini düşünmüyorum.

Hayır. Optikler daha hızlıdır. Fakat OmniPoint gibi Apex Pro'nun Switchleri ayrı şekilde satılmıyor. Ayrıca bu Switchlerin algılama mesafesi değişebiliyor. Apex Pro da en iyisi değil tabii ki. Yurtdışındaki bu klavye daha iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Optik Switchler normallere göre daha hızlı. Fakat bu hızı bir insanın ayırt edebileceğini düşünmüyorum.

Teşekkür ederim hocam. Araştırma içerisindeyim, Razer huntsman v2 - asus rog strix scope rx optik ve apex pro arasındayım detaylarına inerek inceliyorum şuan da size göre benim için, tercihiniz hangisinden yana olurdu ?

Teşekkür ederim hocam. Araştırma içerisindeyim, Razer huntsman v2 - asus rog strix scope rx optik ve apex pro arasındayım detaylarına inerek inceliyorum şuan da size göre benim için, tercihiniz hangisinden yana olurdu ?
Apex Pro alırdım. Algılama mesafesi değişebiliyor. Diğerlerinin bir esprisi yok. Apex Pro'yu da TKL tercih ederdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı