En Hızlı Nasıl Dinlenebilirim ?

Mustafa-GL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat ! Malum 2 gün önce okullar açıldı. Okul 8 saatten fazla sürüyor ve eve 4 kez gelip gitmek zorunda kalıyorum. Ev ile okul arası yürümek 15 dk sürüyor. bu yüzden fiziksel olarak çok yoruluyorum. Eve gelince ders çalışmam lazım ama hem zihinsel hem de bedensel yorgunluktan dolayı çalışamıyorum. Hızlı bir şekilde nasıl kendimi dinlendirebilirim ?

Merhaba Technopat ! Malum 2 gün önce okullar açıldı. Okul 8 saatten fazla sürüyor ve eve 4 kez gelip gitmek zorunda kalıyorum. Ev ile okul arası yürümek 15 dk sürüyor. bu yüzden fiziksel olarak çok yoruluyorum. Eve gelince ders çalışmam lazım ama hem zihinsel hem de bedensel yorgunluktan dolayı çalışamıyorum. Hızlı bir şekilde nasıl kendimi dinlendirebilirim ?
Erken uyuyacaksın. Bu kadar. 22:30 bilemedin 23:00 da çoktan uykuya dalmış olman gerek. Bizde günde 10 saat ders görüyoruz. Veya benim gibi öğle araları uyuman lazım. Ben 1 saatlik öğle arasında 10-15 dakika yemek yedikten sonra 30-40 dakika uyuyorum. Çekiyorsun montu kafanı rahat rahat uyuyorsun. Kalkınca okulun kalanı için enerjin oluyor. Tenefüslerde veya sıkıcı derslerde de bunu yapabilirsin.

1.Niye 4 kez gidip geliyorsun
2. ben metro metrobüs ve aralarda 15er dk yürüme sonrasında tıklım tıkış toplu taşıma araçlarına biniyorum ve ygsye hazırlanıyorum 15 dk yürüyüp nasıl yorulduğunu anlamadım ??

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı