Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 8 Temmuz 2021 #11 Site güvenilir diyorlardı herkes. Güvenilir değilse hazır sistem alacağım güvenilir bir site var mı?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #12 980 Pro'dan daha iyi bir SSD olduğunu sanmıyorum.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 8 Temmuz 2021 #13 Tutkuu dedi: Site güvenilir diyorlardı herkes. Güvenilir değilse hazır sistem alacağım güvenilir bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Başlık, içerik ve yanıtınız birbirinden farklı üç konu. Sistem için yeni bir konu açın.
Tutkuu dedi: Site güvenilir diyorlardı herkes. Güvenilir değilse hazır sistem alacağım güvenilir bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Başlık, içerik ve yanıtınız birbirinden farklı üç konu. Sistem için yeni bir konu açın.
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 8 Temmuz 2021 #14 Tutkuu dedi: Site güvenilir diyorlardı herkes. Güvenilir değilse hazır sistem alacağım güvenilir bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Güvenilir değili sizin attığınız "Sinerji" sitesi için demiyoruz. Etiketlediğimiz arkadşaın attığı "BossBilişim" için diyoruz.
Tutkuu dedi: Site güvenilir diyorlardı herkes. Güvenilir değilse hazır sistem alacağım güvenilir bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Güvenilir değili sizin attığınız "Sinerji" sitesi için demiyoruz. Etiketlediğimiz arkadşaın attığı "BossBilişim" için diyoruz.
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 8 Temmuz 2021 #15 Bogazitchy dedi: Güvenilir değili sizin attığınız "Sinerji" sitesi için demiyoruz. Etiketlediğimiz arkadşaın attığı "bossbilişim" için diyoruz. Genişletmek için tıkla... Sinerji'de sıkıntı olmaz değil mi? Tutkuu dedi: Site güvenilir diyorlardı herkes. Güvenilir değilse hazır sistem alacağım güvenilir bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Ben Sinerji'den bahsediyorum. zwon dedi: SSD ile ne yapmayı planlıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çok fazla oyun siler yüklerim büyük dosyalı editler yaparım hem paramda var o yüzden kaliteli bir SSD seçmek istedim. Son düzenleme: 8 Temmuz 2021
Bogazitchy dedi: Güvenilir değili sizin attığınız "Sinerji" sitesi için demiyoruz. Etiketlediğimiz arkadşaın attığı "bossbilişim" için diyoruz. Genişletmek için tıkla... Sinerji'de sıkıntı olmaz değil mi? Tutkuu dedi: Site güvenilir diyorlardı herkes. Güvenilir değilse hazır sistem alacağım güvenilir bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Ben Sinerji'den bahsediyorum. zwon dedi: SSD ile ne yapmayı planlıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çok fazla oyun siler yüklerim büyük dosyalı editler yaparım hem paramda var o yüzden kaliteli bir SSD seçmek istedim.
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 8 Temmuz 2021 #16 Tutkuu dedi: Çok fazla oyun siler yüklerim büyük dosyalı editler yaparım hem paramda var o yüzden kaliteli bir SSD seçmek istedim. Genişletmek için tıkla... Daha yüksek kapasiteli SATA SSD tercih edebilirsiniz. Hem sil yükle derdiniz biter hemde SSD olduğu için hızlı olur. Örnek: Samsung 860 QVO MZ-76Q2T0BW 2.5" 2 TB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Tutkuu dedi: Çok fazla oyun siler yüklerim büyük dosyalı editler yaparım hem paramda var o yüzden kaliteli bir SSD seçmek istedim. Genişletmek için tıkla... Daha yüksek kapasiteli SATA SSD tercih edebilirsiniz. Hem sil yükle derdiniz biter hemde SSD olduğu için hızlı olur. Örnek: Samsung 860 QVO MZ-76Q2T0BW 2.5" 2 TB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 8 Temmuz 2021 #17 Bogazitchy dedi: Daha yüksek kapasiteli SATA SSD tercih edebilirsiniz. Hem sil yükle derdiniz biter hem de SSD olduğu için hızlı olur. Örnek: Samsung 860 QVO MZ-76Q2T0BW 2.5" 2 TB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Az önce dediğim gibi Sinerji güvenilirdir değil mi?
Bogazitchy dedi: Daha yüksek kapasiteli SATA SSD tercih edebilirsiniz. Hem sil yükle derdiniz biter hem de SSD olduğu için hızlı olur. Örnek: Samsung 860 QVO MZ-76Q2T0BW 2.5" 2 TB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Az önce dediğim gibi Sinerji güvenilirdir değil mi?
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 8 Temmuz 2021 #18 Tutkuu dedi: Az önce dediğim gibi Sinerji güvenilirdir değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet güvenilir.
Tutkuu dedi: Az önce dediğim gibi Sinerji güvenilirdir değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet güvenilir.
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 8 Temmuz 2021 #19 Bogazitchy dedi: Evet güvenilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam ve ben Sinerji'den hazır sistem alacağım o yüzden SSD sınırlı seçebiliyorum sizce hangisini seçmeliyim hazır sistem
Bogazitchy dedi: Evet güvenilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam ve ben Sinerji'den hazır sistem alacağım o yüzden SSD sınırlı seçebiliyorum sizce hangisini seçmeliyim hazır sistem
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 8 Temmuz 2021 #20 Tutkuu dedi: Teşekkürler hocam ve ben Sinerji'den hazır sistem alacağım o yüzden SSD sınırlı seçebiliyorum sizce hangisini seçmeliyim hazır sistem Genişletmek için tıkla... İllaha ordan almanıza gerek yok. Harici bir siteden de alıp kendinizde takabilirsiniz. Çok zor bir işlem değil.
Tutkuu dedi: Teşekkürler hocam ve ben Sinerji'den hazır sistem alacağım o yüzden SSD sınırlı seçebiliyorum sizce hangisini seçmeliyim hazır sistem Genişletmek için tıkla... İllaha ordan almanıza gerek yok. Harici bir siteden de alıp kendinizde takabilirsiniz. Çok zor bir işlem değil.