En Hızlı Tarayıcı nedir?

Donanım hızlandırma kapatılınca düzeliyor diye biliyorum.

Yok onu bende denedim kesinlikle olmuyor sinir ediyor adamı video açıyorsun tam ekran yaparken bekletiyor sonra tam ekrana geçiyor tam ekrandan çıkarken de uzun süre bekletiyor şuan Brave Browser kurdum sisteme hiç bir sorun yok gayet akıcı ve bekletmiyor tam ekran yaparken.

Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Kapatınca düzelmişti. Demek ki herkeste aynı çözüm olmuyor.

Şu anda Opera kullanmaktayım ve Hız konusundada gayet memnunum.

Chrome'dan da daha hızlı olduğunu söyleyebilirim.

Firefox hiç denemedim o konuda bir şey diyemem.

Arkadaşlar değişiklik olsun diye Brave tarayıcı kullanmaya başladım fakat Chrome ve Brave'de şunu farkettim Youtube'de video yada film farketmeksizin tam ekran yaparken uzun süre bekletiyor tam ekrandan çıkarken de bekletiyor bir arkadaş donanım hızlandırma falan kapatınca bende düzeldi demişti bende düzelmedi. Ekstra olarak Mozilla Firefox kurdum aynı video ve filmi açtığım zaman anında tam ekran yapıyor Chrome ve Brave'de ki gibi bekletmiyor sorunun kaynağı sizce nedir?

Yıllardır Firefox kullanırım. Chrome, Opera, Edge, İE gibi tarayıcıları da deneyimledim sürekli. Bende en sağlıklı ve stabil çalışan tarayıcı Firefox. Bilgisayarım yeni bir bilgisayar değil ama Firefox hem sayafaları daha tutarlı açıyor, hem daha kullanışlı geliyor bana. Ama son zamanlarda Windows 10 1903'den itibaren aşırı RAM kullanma sorunu var. Misal şu an 3 sekme açık ama RAM kullanımı 1GB seviyelerinde.

En hafifi : Firefox
En güçlü ve özelliklisi : Opera
Opera'nın performans odaklı tarayıcısı: Opera GX
Geliştirici modu ile en sağlam olan : Maxthon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…