CanavarTerminator Centipat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #11 Doğrudur ama belki. Learnof dedi: Firefox benim şu an için gördüğüm en stabil tarayıcı. Eskiden olsa bu ne derdim ama kendilerini çok geliştirdiler ve sadelikten yanalar. Genişletmek için tıkla... Ben araylarını yapamamışımdır çok yavaş açılıyor. Ayarlarını nasıl yapabilirim?
Doğrudur ama belki. Learnof dedi: Firefox benim şu an için gördüğüm en stabil tarayıcı. Eskiden olsa bu ne derdim ama kendilerini çok geliştirdiler ve sadelikten yanalar. Genişletmek için tıkla... Ben araylarını yapamamışımdır çok yavaş açılıyor. Ayarlarını nasıl yapabilirim?
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #12 Firefox, chromium tabanlı olarak Brave ve Edge deneyebilirsiniz. CanavarTerminator dedi: Ben araylarını yapamamışımdır çok yavaş açılıyor. Ayarlarını nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bazı temalar, eklentiler açılış hızını etkiliyor olabilir. Ayrıca nadir de olsa bazı antivirüs uygulamları da bunu etkiliyor olabilir.
Firefox, chromium tabanlı olarak Brave ve Edge deneyebilirsiniz. CanavarTerminator dedi: Ben araylarını yapamamışımdır çok yavaş açılıyor. Ayarlarını nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bazı temalar, eklentiler açılış hızını etkiliyor olabilir. Ayrıca nadir de olsa bazı antivirüs uygulamları da bunu etkiliyor olabilir.
XessSup Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 1 Çözümler 18 21 Mayıs 2024 #13 Brave kullanıyorum gayet hızlı.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 22 Mayıs 2024 #14 Şahsen Edge kullanıyorum ama pek çok teste göre hala en hızlısı Chrome.
normalbiradam456 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2.424 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Laptop CPU: Ryzen 5 7535HS RAM: 16 GB Disk: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #15 eater dedi: Chromium bence. Genişletmek için tıkla... Thorium Chromium’dan daha hızlı ve daha az RAM yiyor.
eater dedi: Chromium bence. Genişletmek için tıkla... Thorium Chromium’dan daha hızlı ve daha az RAM yiyor.