En işe yarar protein tozu hangisidir?

Swaith

Zeptopat
Daha fazla  
Maksimum 1K'ya 20-30 servislik alabileceğim en iyi ve en ise yarar protein tozu hangisidir? Hangi markanın protein tozudur? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
@Aras the Great
Kral sen biliyora benziyorsun. Yardımcı olabilir misin rica etsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maksimum 1K'ya 20-30 servislik alabileceğim en iyi ve en ise yarar protein tozu hangisidir? Hangi markanın protein tozudur? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
@Aras the Great
Kral sen biliyora benziyorsun. Yardımcı olabilir misin rica etsem?
Bu kadar kısıtlı bir bütçen varken bence protein tozu almak mantıksız. Ama illa almak istersen, kaliteli bir ürün tercih etmek istersen 400 TL daha ekleyip, Avrupa'nın en çok satan protein tozlarından biri olan Macaristan hammaddeli Scitec Whey Professional Whey Protein 920 gr alabilirsin. Kaliteli bir üründür.

Bu kadar kısıtlı bir bütçen varken bence protein tozu almak mantıksız. Ama illa almak istersen, kaliteli bir ürün tercih etmek istersen 400 TL daha ekleyip, Avrupa'nın en çok satan protein tozlarından biri olan Macaristan hammaddeli Scitec Whey Professional Whey Protein 920 gr alabilirsin. Kaliteli bir üründür.
günlük protein ihtiyacımı karşılayamadığım için mecburen alıyorum yoksa bu fiyata zor olduğunun bende farkındayım
öneri için teşekkürler bu arada

200 300 daha çıkarsan Hardline veya bigjoy al.
şuan pek müsait değil durumum ama yazın çalışıp yaparım öyle
teşekkür ederim önerin için

Tavuk göğsü ye gitsin kanka daha ucuz bildiğim.
onu da yiyorum zaten
yağ yakmak amacım oldugu ıcın yaklasık 200gr proteın almam gerekıyor gunluk
200gr tavukta 66gr proteın var yumurta,lor peynırı vs. yiyerekte yukseltıyorum ama yıne de gunluk proteın ıhtıyacımdan 50gr falan gerıde kalıyorum
o acıgı kapatmak ıcın proteın tozu almaya nıyetlenmıstım

Hocam HIQ protein tozuna bakabilirsiniz. Alman menşeli.
kral zaten ılk hıq ve bıgjoya bakmıstım aklıma proteın tozu gelınce
hıq bıraz pahalı kacıyor o yuzden elemıstım kafamda

En ılk HIQ ve bıgjoya bakmıstım aklıma proteın tozu gelınce.
HIQ bıraz pahalı kacıyor o yuzden elemıstım kafamda.

Hocam en iyi ham maddelerden birini kullanıyor 1 1.5 kya alabileceginiz en iyi ham maddelerden biri protein oceon gibi diğer markalada kıyasla güzel bir toz istiyorsanız en az bütçeniz 1.5 k olmalı eğer artmıyorsa bütçe alacağınız tozun gramı düşük alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı