Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.595 Çözümler 1 Yer Aydın 8 Nisan 2025 #11 halilaydın9 dedi: Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz verdiğiniz ürünler stok da yok. Genişletmek için tıkla... Ben olsam asla almazdım ilk defa duyduğum bir marka sistem emanet edilmez. halilaydın9 dedi: Verdiğiniz ürünler stok da yok. Genişletmek için tıkla... ASUS olan Sinerji de ve Amazon da var ek olarak 1200 watt da alabilirsiniz.
halilaydın9 dedi: Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz verdiğiniz ürünler stok da yok. Genişletmek için tıkla... Ben olsam asla almazdım ilk defa duyduğum bir marka sistem emanet edilmez. halilaydın9 dedi: Verdiğiniz ürünler stok da yok. Genişletmek için tıkla... ASUS olan Sinerji de ve Amazon da var ek olarak 1200 watt da alabilirsiniz.
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.000 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 8 Nisan 2025 #12 Mr.Bubbles dedi: Ben olsam asla almazdım ilk defa duyduğum bir marka sistem emanet edilmez. ASUS olan Sinerji de ve Amazon da var ek olarak 1200 watt da alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Asus almazdım ben olsam. NZXT veya FSP tercih ederdim. Asus da Seasonic ile devam ediyor ama o fiyatlardaki hiçbir PSU üzmez.
Mr.Bubbles dedi: Ben olsam asla almazdım ilk defa duyduğum bir marka sistem emanet edilmez. ASUS olan Sinerji de ve Amazon da var ek olarak 1200 watt da alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Asus almazdım ben olsam. NZXT veya FSP tercih ederdim. Asus da Seasonic ile devam ediyor ama o fiyatlardaki hiçbir PSU üzmez.
halilaydın9 Femtopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #13 Smmmhunter dedi: ASUS almazdım ben olsam. NZXT veya FSP tercih ederdim. ASUS da Seasonic ile devam ediyor ama o fiyatlardaki hiçbir PSU üzmez. Genişletmek için tıkla... BitFenix BFG Gold 1000W Nasıl
Smmmhunter dedi: ASUS almazdım ben olsam. NZXT veya FSP tercih ederdim. ASUS da Seasonic ile devam ediyor ama o fiyatlardaki hiçbir PSU üzmez. Genişletmek için tıkla... BitFenix BFG Gold 1000W Nasıl
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.000 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 9 Nisan 2025 #14 halilaydın9 dedi: BitFenix BFG Gold 1000W Nasıl Genişletmek için tıkla... İyi bir PSU'du ama konuda bahse edilenler ayrı seviyeler.
halilaydın9 dedi: BitFenix BFG Gold 1000W Nasıl Genişletmek için tıkla... İyi bir PSU'du ama konuda bahse edilenler ayrı seviyeler.