Başlıktada belirttiğim gibi en iyi 128GB'lık Flash Bellek hangisidir? Bütçem 200 TL'ye kadar çıkabilir. Birde Flash Belleği neden önerdiğinizide yazarsanız çok iyi olur.
Başlıktada belirttiğim gibi en iyi 128GB'lık Flash Bellek hangisidir? Bütçem 200 TL'ye kadar çıkabilir. Birde Flash Belleği neden önerdiğinizide yazarsanız çok iyi olur.
Sandisk Extreme Go Flash Bellek SDCZ800-128G-A46 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Sandisk Extreme Go Flash Bellek SDCZ800-128G-A46 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Sandisk Ultra Flair Sdcz73-128g-g46 128 Gb Usb 3.0 Flash Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
.
Bakabilirsiniz hocam. SanDisk, Kingston, Samsung sizi üzmez.
En iyisine bakıyor iseniz Samsung hız düşmesi vs yok desek yeri. Ben kendim SanDisk kullanıyorum büyük dosyaları atarken ısınıp hız kesiyor ama iş görüyor sizin tercihiniz.