Merhaba forumdaşlar, yeni bir 240Hz monitör almak istiyorum ve hangi marka/modelin en iyi performansı sunduğunu merak ediyorum. Özellikle oyunculuk için tasarlanmış, yüksek yenileme hızına sahip bir monitör arayışındayım. Görüntü kalitesi, tepki süresi, panel türü ve fiyat gibi faktörleri göz önünde bulundurarak önerilerinizi bekliyorum. Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Teşekkürler!
Merhaba forumdaşlar, yeni bir 240Hz monitör almak istiyorum ve hangi marka/modelin en iyi performansı sunduğunu merak ediyorum. Özellikle oyunculuk için tasarlanmış, yüksek yenileme hızına sahip bir monitör arayışındayım. Görüntü kalitesi, tepki süresi, panel türü ve fiyat gibi faktörleri göz önünde bulundurarak önerilerinizi bekliyorum. Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Teşekkürler!
En ucuz ViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!