En iyi 5 Marstan şarkısı

Makaleler
15
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Spotify'da Marstan'ın sanatçı profiline girince karşımıza çıkan en popüler 5 şarkıyı paylaşmak istedim. Alternatif rock konusunda iyi olduklarını düşünüyorum ama arka arkaya dinleyince biraz fenalık gelebilir. Kendi deyişleriyle: Marstan highlights the modern feel of '90s and early 2000s rock sounds. O yüzden tanıdık tınılar var.

1742507979155.png

1. Olmasan da olur

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Emre Aydın'ın yıllar önce sosyal medyada yaptığı paylaşımla karşıma çıkan ve listede de birinci sırada olan şarkıdır. Popülerliğini hak eden bir şarkı diyebilirim. Ben de grubu Emre Aydın'dan görüp bu şarkısını severek dinlemeye başladım. Sürekli tekrara alıp dinlediğim bir şarkı oldu.

"Dünya koşturmacasında beni yokmuş gibi say
Yine vazgeçmem ben senden
Bu körler kandırmacasında beni ölmüş gibi say
Benim olmasan da olur"

2. Sır

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Açıkçası şu sıralar en çok saran şarkı bu olabilir. Neden bilmiyorum ama nakarat bağımlılık yaptı.

"Aydınlanmamış
Saklanmış bir yanım var
Karanlıktaki
Perdelerin ardında

Tüm bu sırları
Kalbime gömmeden
İtiraf edip
Yeniden başlayasım var"

3. Güzel Bir Şeyleri Mahvetmek Gibi

Sözleri de adı gibi çok iyi bence. Akıyor gidiyor. Şu sıralar en çok saran ikinci şarkı.

"Güzel bir şeyleri mahvetmek gibi
Gönlünden geçen o bensizlik gibi
Çok geç olunca fark etsen yine
Son kez olsa da sorsan kendine"

4. Sen Diye Uyandım

Emre Aydın'ın yıllar önceki paylaşımından sonra denk gelip dinlediğim ve saran ikinci şarkıydı. Yine tekrara alıp dinletmişti kendini.

"Bırakmazsam seni
Ölüm kapımda
Engellesem de
Sarıldın boynuma
İnce bir çizgi
Bu tercih aslında
İttirsem bile
Çek beni tuzağına"

5. Hengame

İlk dördünü sık dinlediğim için otomatik olarak bir sonrakine geçe geçe sevdiğim ve hoşuma giden bir şarkı oldu. Güzel sözleri sürekli tekrar ettiği için hepsini atayım dedim.

"Hengamelerden
Bir hayale uyurken gece
Film başlar
Her şey ardında
Huzur bozan
Kimse olmadan
Rüyamda

Mucizelerden
Bir diyara
Savrulup yine
Yeniden doğsam
Her şey ardında