En iyi ADSL internet

gizliaadam

Kilopat
Normalde TT kullanıyorum. Taahhütün bitmesine az kaldı. Altyapı en fazla ADSL 16Mbps destekliyor. Benim için ping olmasın yeter. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde TTNET ile olan taahhütüm bitiyor. Ben Türknet'e geçeceğim.
Sizde isterseniz buradan Türknet size ne kadar verebiliyor bakabilirsiniz.

Türknet ADSL kullanıyorum, şu anda aldığım değerler yukarıda gördüğünüz gibi. Her test yaptığımda 16Mbps download alıyordum fakat nedense download 13 şu anda. Türknet'e geçtiğimden beri bir sıkıntı yaşamadım.

Sanıyorum VDSL hizmet teknik olarak ülkemizde 800 kbps (VAE) ile limitli çünkü.

YAPA ise en fazla 1275 kbps civarı gelebilir ancak burada biraz daha fazla.

Uzak mesafeli VDSL kullanıcısı olabilirsiniz.

Aynı mahallede TurkNet kullanan arkadaşım var ancak şaşırdığım bir şekilde ping değerleri genelde benden daha fazla oluyor. Örnek veriyorum Apex Legends'da 75-80 ping alıyorum, o 90-100. NetSpeed gibi siteler gördüm ancak TurkNet'ten pek bir farkları yok gibi. Aslında buranın altyapısının değişmesi lazım. Ya VDSL ya da fiber.

Sanırım ADSL demek istediniz hocam ADSL'de VAE kapsamında limit 0.8 Mbps...

Santral mesafesi uzak olabilir veya hat değerli çok kötüdür.
Aynen hocam VDSL alıyor kendisi ama mesafe uzak gibi yoksa bu upload hızını göremez.

ADSL olsaydı 800 kbps YAPA olsaydı 1.1-1.2 mbps ile limitli.

@gizliaadam Hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz?

Aynen hocam VDSL alıyor kendisi ama mesafe uzak gibi yoksa bu upload hızını göremez.

ADSL olsaydı 800 kbps YAPA olsaydı 1.1-1.2 mbps ile limitli.

@gizliaadam Hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz?
Hocam bu mu?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    8,5 KB · Görüntüleme: 49
@gizliaadam Modemden modeme değişir ama genelde şöyle;

1-Tarayıcıya 192.168.1.1 yazın.
2-Kullanıcı adı ve şifreniz admin admin veya admin ttnet veya admin turktelekom olabilir.
3-Buradan tanımlama kısmından xdsl istatistikleri kısmının ekran görüntüsünü paylaşın.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    8,5 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…