En iyi AM4 anakart markası hangisi?

En İyi AM4 Anakart Markası Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    99
Deneyimlerimden yola çıkarak, Gigabyte , ASRock ve Asus kesinlikle pişman etmez. İlla ki öncelik istiyorsanız, Gigabyte, Asus , ASRock. Dediğim gibi artık burada tamamen kişisel tercih devreye giriyor.

Modelden modele değişiklik gösterir. Mesela Asus'un M5A97 modeli efsane gibi bir şeydi 970 chipsetler arasında. AM4 için ise Gigabyte'ın modellerinde daha az sorun yaşıyor kullanıcılar.

Şahsen ben Gigabyte tercih ettim. Görüntüsü hoşuma gitti, Ryzen işlemciler ile çok az sıkıntı çıkarıyordu, biraz daha üst seviye ve kaliteliydi aldığım model. Bunun gibi birkaç sebepten ötürü bana daha cazip geldi.

AM4 anakartlar piyasaya çıktığı zaman, tüm markalar Ryzen işlemcilerden kaynaklı genel bir bellek uyum sorunu yaşadılar. Şu an yapılan BIOS güncellemeleri ile şu an bu sıkıntı hemen hemen ortadan kalktı. Bir süredir X370 GAMING PRO kullanıyorum ve memnunum. En küçük sorunla karşılaşmadım.

MSI X370 Gaming Pro Carbon kullanıyorum ve aldığım ilk anakart ROG Crosshair VI Hero'ydu ama bozuk çıktığı için geri göndermek zorunda kaldım. :( Gigabyte kullanmadım bilmiyorum ama bence en "güzeli" ROG Crosshair VI Extreme.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı