Yorumları okuyunca çok şaşırdım bende tecrübelerimi paylaşmak istedim. Ben liseden sonra 2004 yılından 2006 yılına kadar bilgisayar satış mağazasında ve teknik serviste bilgisayar topladım. O dönem topladığım bilgisayarlar içinde orta halli olanların hepsinde Gigabyte marka kullanıyorduk.Daha iyi donanımlarda ise Asus kullanılırdı. Bende insanlara iyi bir makine istediklerinde Asus önerirdim. Fakat denk mi geliyor bilmiyorum topladığım Gigabyte anakartlardan hiç sorun dönmezken sorun dönenler genelde Asus oluyordu. Hemde bizim anlayamadığımız sorunlar mavi ekran, durduk yere donma gibi. Ben üniversiteye gittim ve 2009'dan itibaren yazılımcı olarak çalışmaya başladım ve 2017 kasım ayına kadar hiç pc toplamadım. O yıl ethereum mining için iyi bir Rig toplamaya karar verdim ve Asus prime z270-a modeli tercih ettim. Aradan geçen 10 yılda pek birşey değişmemiş topladığım rig 12-15 saat aralıklarla mavi ekran verip sürekli kapanıyordu . Kendim haricinde arkadaşlarıma da bir kaç rig topladık. Msi , Gigabyte anakartları kullandık ve yalnızca benimki kapanıyordu . Denk mi geliyor bilmiyorum. Bu sefer güvenlik duvarı olarak kullanacağım bir kasa toplamam gerekiyor ve kesinlikle Gigabyte alacağım ...