Bütçe
Sınırsız
Arkadaşımın monitörü var sadece sistemi yok bütçe belirttiğim gibi sınırsız önerin için şimdiden teşekkür ederim.

Fantezik Rog'dan çıkmaya çalıştım. Fantezik sistem yerine mantıklı güçlü sistem. Bu rog soğutucu iyi olduğu için daha iyi uyumluluk için rog anakart seçtim.

Toplam 106k civarı.

Ramlerden 2 adet sipariş verin. 4 adet 16gb olacak yani.

O kadar abartıya gerek yok bence sınırsızın da bir sınırı vardır diye düşünüyorum. 95k'lık yeterli olur.
95.000₺ Bandında olan sistemi atılan bağlantıda göremedim onun dışında sizin tamamen kendi düşüncelerinize göre önerebileceğiniz bir sistem var mıdır? (Sonradan attığınızı görmedim kusura bakmayın yardımınız için tekrardan teşekkür ederim.)

95.000₺ Bandında olan sistemi atılan bağlantıda göremedim onun dışında sizin tamamen kendi düşüncelerinize göre önerebileceğiniz bir sistem var mıdır?
Eğer 95'ten fazla vermek istemiyorsa ona göre parçaları değiştiririz.

Ekran kartı Pny olduğu ve kasa daha uygun olduğu için daha güzel olmuş ancak arkadaş sınırsız deyince marka takıntısı varsa bence onu alması daha iyi bu daha güzel ama.

Ekran kartı Pny olduğu ve kasa daha uygun olduğu için daha güzel olmuş ancak arkadaş sınırsız deyince marka takıntısı varsa bence onu alması daha iyi bu daha güzel ama.
Bu attığım sistemin güç olarak 140bin tl olan sistemden farkı yok. Hatta benim dizdiğim daha güçlü (işlemci ve ram olarak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…