S Senyor Cat Femtopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #1 Merhaba, ben emülatör indireceğim ama daha önce Nox-BlueStacks indirdim ve kastı. Kasmayan bir emülatör var mıdır?
Merhaba, ben emülatör indireceğim ama daha önce Nox-BlueStacks indirdim ve kastı. Kasmayan bir emülatör var mıdır?
Çözüm 4 4 474374 31 Ağustos 2021 Senyor Cat dedi: Merhaba, ben emülatör indireceğim ama daha önce Nox-BlueStacks indirdim ve kastı. Kasmayan bir emülatör var mıdır? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan sanallaştırmayı açtın mı?
Senyor Cat dedi: Merhaba, ben emülatör indireceğim ama daha önce Nox-BlueStacks indirdim ve kastı. Kasmayan bir emülatör var mıdır? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan sanallaştırmayı açtın mı?
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 31 Ağustos 2021 #11 Senyor Cat dedi: Şu anda deniyorum maşalah hiç kasmıyor çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Çözüldü olarak işaretler misiniz? Son düzenleme: 31 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Senyor Cat dedi: Şu anda deniyorum maşalah hiç kasmıyor çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Çözüldü olarak işaretler misiniz?