İ.G. 66 TR Picopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #1 Merhabalar, bilgisayarıma Android kurmayı düşünüyorum. En performanslısı hangisidir? Prime OS'u denedim sevmedim. Başka tavsiye ettiğiniz var mı?
Merhabalar, bilgisayarıma Android kurmayı düşünüyorum. En performanslısı hangisidir? Prime OS'u denedim sevmedim. Başka tavsiye ettiğiniz var mı?
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.286 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #2 İ.G. 66 TR dedi: Merhabalar, bilgisayarıma Android kurmayı düşünüyorum. En performanslısı hangisidir? Prime OS'u denedim sevmedim. Başka tavsiye ettiğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam PC'ye Android kurma var mı? Bir yaşıma daha girdim. (ciddi ciddi soruyorum) Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2021
İ.G. 66 TR dedi: Merhabalar, bilgisayarıma Android kurmayı düşünüyorum. En performanslısı hangisidir? Prime OS'u denedim sevmedim. Başka tavsiye ettiğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam PC'ye Android kurma var mı? Bir yaşıma daha girdim. (ciddi ciddi soruyorum)
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.226 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #3 Fenerbahçelii dedi: Hocam PC'ye Android kurma var mı? Bir yaşıma daha girdim. (ciddi ciddi soruyorum) Genişletmek için tıkla... Evet. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2021
Fenerbahçelii dedi: Hocam PC'ye Android kurma var mı? Bir yaşıma daha girdim. (ciddi ciddi soruyorum) Genişletmek için tıkla... Evet.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2021 #4 Remix OS var ancak Android sürümlerinden öykünücüler kadar verim alamayabilirsiniz.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #5 Andorid 9 ve 10. Pardon bilgisayar içinmiş. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2021
YSA Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #6 Fenerbahçelii dedi: Hocam PC'ye Android kurma var mı? Bir yaşıma daha girdim. (ciddi ciddi soruyorum) Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş sanal makineden bahsediyor olmalı. İ.G. 66 TR dedi: Merhabalar, bilgisayarıma Android kurmayı düşünüyorum. En performanslısı hangisidir? Prime OS'u denedim sevmedim. Başka tavsiye ettiğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... VirtualBOX iyi diye biliyorum.
Fenerbahçelii dedi: Hocam PC'ye Android kurma var mı? Bir yaşıma daha girdim. (ciddi ciddi soruyorum) Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş sanal makineden bahsediyor olmalı. İ.G. 66 TR dedi: Merhabalar, bilgisayarıma Android kurmayı düşünüyorum. En performanslısı hangisidir? Prime OS'u denedim sevmedim. Başka tavsiye ettiğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... VirtualBOX iyi diye biliyorum.
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #7 Android-x86. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2021
İ.G. 66 TR Picopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #8 Fenerbahçelii dedi: Hocam PC'ye Android kurma var mı? Bir yaşıma daha girdim. (ciddi ciddi soruyorum) Genişletmek için tıkla... Evet bazı yazılımlar sayesinde ikinci işletim sistemi olarak kurulabiliyor.
Fenerbahçelii dedi: Hocam PC'ye Android kurma var mı? Bir yaşıma daha girdim. (ciddi ciddi soruyorum) Genişletmek için tıkla... Evet bazı yazılımlar sayesinde ikinci işletim sistemi olarak kurulabiliyor.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2021 #9 JakerT4 dedi: Andorid 9 ve 10. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Android 11 değil.
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #10 YSA dedi: Hocam arkadaş sanal makineden bahsediyor olmalı. Genişletmek için tıkla... Direkt de kurabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2021
YSA dedi: Hocam arkadaş sanal makineden bahsediyor olmalı. Genişletmek için tıkla... Direkt de kurabilir.