İ.G. 66 TR Picopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #21 Bliss OS nasıldır?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.563 Çözümler 83 7 Haziran 2021 #22 İ.G. 66 TR dedi: Bliss OS nasıldır? Genişletmek için tıkla... Android 9 tabanlı olup Android 10 kullanan sürümlere de sahiptir ama diğer alternatiflerine göre daha fazla sistem isteyebilir.
İ.G. 66 TR dedi: Bliss OS nasıldır? Genişletmek için tıkla... Android 9 tabanlı olup Android 10 kullanan sürümlere de sahiptir ama diğer alternatiflerine göre daha fazla sistem isteyebilir.
İ.G. 66 TR Picopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #23 Furkan1461 dedi: Android 9 tabanlı olup Android 10 kullanan sürümlerde sahiptir ama diğer alternatiflere göre daha fazla sistem isteyebilir. Genişletmek için tıkla... Remix OS en iyi alternatif olduğunu söylüyorlar fakat onun desteği 5 yıl önce kesildi sıkıntı çıkarır diye şüpheleniyorum.
Furkan1461 dedi: Android 9 tabanlı olup Android 10 kullanan sürümlerde sahiptir ama diğer alternatiflere göre daha fazla sistem isteyebilir. Genişletmek için tıkla... Remix OS en iyi alternatif olduğunu söylüyorlar fakat onun desteği 5 yıl önce kesildi sıkıntı çıkarır diye şüpheleniyorum.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.563 Çözümler 83 7 Haziran 2021 #24 İ.G. 66 TR dedi: Remix OS en iyi alternatif olduğunu söylüyorlar fakat onun desteği 5 yıl önce kesildi sıkıntı çıkarır diye şüpheleniyorum. Genişletmek için tıkla... Android 6 altyapısını kullanıyor, Android 6 şu an çoğu popüler yazılımı ve oyunu destekliyor.
İ.G. 66 TR dedi: Remix OS en iyi alternatif olduğunu söylüyorlar fakat onun desteği 5 yıl önce kesildi sıkıntı çıkarır diye şüpheleniyorum. Genişletmek için tıkla... Android 6 altyapısını kullanıyor, Android 6 şu an çoğu popüler yazılımı ve oyunu destekliyor.
İ.G. 66 TR Picopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #25 Prime OS'ta Wi-Fi, bluetooth sorunu yaşıyordum remix OS'ta böyle bir sıkıntı çıkar mı?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.563 Çözümler 83 7 Haziran 2021 #26 İ.G. 66 TR dedi: Prime OS'ta Wi-Fi, bluetooth sorunu yaşıyordum remix OS'ta böyle bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum ama ufakta olsa ihtimal var.
İ.G. 66 TR dedi: Prime OS'ta Wi-Fi, bluetooth sorunu yaşıyordum remix OS'ta böyle bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum ama ufakta olsa ihtimal var.
İ.G. 66 TR Picopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #27 Furkan1461 dedi: Sanmıyorum ama ufakta olsa ihtimal var. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 nasıldır yavaş çalışır mı?
Furkan1461 dedi: Sanmıyorum ama ufakta olsa ihtimal var. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 nasıldır yavaş çalışır mı?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.563 Çözümler 83 7 Haziran 2021 #28 İ.G. 66 TR dedi: Windows 8.1 nasıldır yavaş çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın, sorunuza gelirsek yavaş olacağını sanmam. Dual Boot yapabilirsiniz.
İ.G. 66 TR dedi: Windows 8.1 nasıldır yavaş çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın, sorunuza gelirsek yavaş olacağını sanmam. Dual Boot yapabilirsiniz.
İ.G. 66 TR Picopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #29 Furkan1461 dedi: Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın, sorunuza gelirsek yavaş olacağını sanmam. Dual Boot yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dual boot daha önce Prime OS ile denedim çok sıkıntı çıkardı. Ama bir daha deneyeceğim.
Furkan1461 dedi: Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın, sorunuza gelirsek yavaş olacağını sanmam. Dual Boot yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dual boot daha önce Prime OS ile denedim çok sıkıntı çıkardı. Ama bir daha deneyeceğim.
FazliBasturk Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 817 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #30 Remix OS diğerlerinden daha güzel gözüküyor, hız açısındanda iyi en son 4 yıl falan önce kullanmıştım galiba tam hatırlamıyorum. Desteği bitelide çok oldu. Birkaç güne denersem sorunları vb görüp buraya yazarım.
Remix OS diğerlerinden daha güzel gözüküyor, hız açısındanda iyi en son 4 yıl falan önce kullanmıştım galiba tam hatırlamıyorum. Desteği bitelide çok oldu. Birkaç güne denersem sorunları vb görüp buraya yazarım.