En iyi Android telefon

RythoN

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yurt dışından telefon alacağım, en iyi Android telefon hangisidir şu anda? En iyisi olmasa da önereceğiniz başka telefon var mıdır?

Yurt dışından telefon alacağım, en iyi Android telefon hangisidir şu anda? En iyisi olmasa da önereceğiniz başka telefon var mıdır?

En iyi Android telefon S22 Ultra dır. S22 Ultra dışında iPhone 14 Pro'ya da 13 Pro da senin için iyi bir tercih olur diye düşünüyorum.

•Samsung S22 Ultra
•Samsung S21 Ultra
•Xiaomi 12 Pro
•Xiaomi 12S Ultra
•iQOO 10 Pro
•OnePlus 10 Pro

Oyun için Rog ve Redmagic cihazlar bulunuyor.

Nubia Redmagic 7S/7 Pro-Rog Phone 6/Pro gibi. Yerinde olsam Rog Phone 6 Pro tercih ederdim. 18 GB RAM/8+ Gen 1.

Son düzenleme:

Oyun değil de günlük kullanım rahatlığı daha önemli ayrıca parça sıkıntısı ve aksesuar sıkıntısı çekmek istemiyorum o yüzden seçenekler arasından en mantıklısı S22 Ultra gibi duruyor. OnePlus 10 Pro, iqoo 10 Pro veya Sony Xperia 1-vı gibi seçenekler de aklımı kurcalıyor.

S22 Ultra almak yerine S23 serisini beklemelisin bence.

Çok daha sağlam ve iyi bir cihaz olacak gibi duruyor.

S22 Ultra almak yerine S23 serisini beklemelisin bence.

Çok daha sağlam ve iyi bir cihaz olacak gibi duruyor.

Şubatta tanıtılır muhtemelen ve yeni yılda telefon kayıt 6K olacak o yüzden yıl bitmeden almam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…