En iyi Anti-Virüs programı hangisidir?

A.Kadir Gökçe

Centipat
Yer
Ankara/Turkiye
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı,Video Editör,HTML ve C# Kodlayıcı
Merhabalar, ücretsiz olan en iyi anti virüs programı hangisidir. Şimdiden teşekkürler.

Ücretsiz olarak Kaspersky Security Cloud Free.

Dilimizde tüy bitti şunu demekten. Windows Defender yetersiz.

Bitsin. Zırt pırt girerseniz, indirme yaparsanız yetersiz kalır tabi ki. 4 sistem değiştirdim, bir sorun olmadı hiç.

Arkadaşlar herkese göre farklıdır, kimine göre Windows Defender, kimine göre ESET ama anlaşılan sizin Kaspersky Security Cloud Free. Ben sevmiyorum onu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bitsin. Zırt pırt girerseniz, indirme yaparsanız yetersiz kalır tabi ki. 4 sistem değiştirdim, bir sorun olmadı hiç.
Sadece internet bağlantısı ihtiyacı bulunan virüsler var. İlla ki dosya indirmemize gerek yok.

Malwarebytes kullanıyorum, daha hafif ve güvenli hissettirdi kendini. Yine de size bağlı her şey.

Bende antivirüs programım var diye seviniyordum. Teşekkürler bilgilendirme için.
Malwarebytes, anti-malware olduğu için bilgisayarı zararlı yazılımlara karşı tararken etkilidir fakat gerçek zamanlı olarak zararlı yazılımları engellerken kötü bir iş çıkarıyor. Bu yüzden anti-virüsler gerçek zamanlı koruma için, anti-malware ise bilgisayarı taramak için kullanılmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…